Ötvös Tibor

Cenzorok áldozata az új Assassin's Creed 3 trailer


Cenzorok áldozata lett az Assassin's Creed 3 legújabb trailere.

Tegnap jelent meg a Connor életének bizonyos momentumait bemutató, elég látványos trailer, melynek amerikai változata ma látott napvilágot. És rögtön fel is tűnt benne a rajongóknak, hogy bár ugyanazt a címet viseli, mégis majdnem fél perccel rövidebb, mint a világ többi részén megjelent társa.



A fent látható trailerben látható, ahogy Connor amerikai katonákat is keményen írt, míg a lentiből ezek a részek teljesen kimaradtak. A Ubisoft nem adott ki hivatalos közleményt az ügyről, de erre nincs is túl nagy szükség. Az amerikai játékosok valószínű nem szívesen látnák ezeket a jeleneteket - mondjuk ha a végső verzióban benne lesznek, akkor a dolog teljesen felesleges volt.

Az Assassin's Creed 3 PC-re november 23-tól lesz elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prof William #5
    Még szép hogy nem hiszen ők voltak a GONOSZAK! :)

    Az AC III-ban majd az amerikai katonákat zombikkal helyettesítik, így azokat lelkiismeret furdalás nélkül lehet majd irtani.
  • Zombee #4
    Igazából itt máris értelmét veszti a dolog, mivel a függetlenségi háború idején a brit korona alattvalói küzdöttek egymással, amerikai katona egy sem halt meg. :)
  • Co1e #3
    Nem szivesen látnák XDDDDDDD
    Apró kérdés... A függetlenségi háborúban... nem egymást ölték halomra?
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Zombee #2
    Mi meg temethetjük a jelenünket és a jövőnket, de ettől még ez egy faszság. A játék, ha nem is valós történetet mesél el, de valós történelmi korban és helyszínen játszódik, amikor előfordult az ilyesmi. Gondolom, ha indiánt ölnének a trailerben, senki sem szólna érte.
    Ugyanolyan faszság, mint az, hogy Németországban 2. világháborús játékokban nem jelenik meg horogkereszt. De legalább német katonák leöléséért nem szól senki.
  • Fbn Lx #1
    nem értem a felháborodást. ha amerikai lennék, már magyarországra költöztem volna és elásnám a múltam :SS