Ötvös Tibor

Az új hőstől függ a további Assassin's Creed folytatások sorsa

Amint azt bizonyára mindenki tudja, az Assassin's Creed 3-ban egy teljesen új hőst kapunk majd.

Desmond ezúttal a félvér Connor (Ratohnhake:ton) bőrébe bújhat majd bele és őt irányítva kalandozhat az amerikai függetlenségi háború idején. Aki figyelemmel követte a sorozat eddig alakulását, az pontosan tudja, hogy a Ubisoft több "kiegészítőt" is ki szokott készíteni az aktuális hős főszereplésével.



"Három játékot készítettünk Ezio főszereplésével, mert a rajongók imádták őt" - árulta el Julien Laferrière, a sorozat társproducere. "Meglátjuk, hogyan reagálnak a játékosok Connor karakterére. Megismerhetjük a múltját és megtudhatjuk, miért is lett bérgyilkos. De természetesen vannak terveink még vele."

Az Assassin's Creed 3 november 23-án jelenik meg (a konzolos verziók október 31-én látnak napvilágot).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Alfonzso #5
    Nem tudom te hogy vagy vele de a "kiegészítőket" általában nem kikészíteni szokták xD és van egy halvány sejtésem hogy Merces is erre gondolt :D.
  • Etinger #4
    Merthogy? Teljes értékű folytatásnak nem nevezném, ha nem is klasszikus "kiegészítő", de közelebb van hozzá mint egy teljes értékű folytatás.
  • Palinko #3
    nem a játék folytatása a kérdéses, hanem a karakter története. mert Ezio nagyon el lett találva, kapott is 3 részt. Altair csak 1 et kapott meg mellékszerepeket. szal rajongókon is múlik mi lesz a félvér sorsa
  • Merces #2
    "a Ubisoft több "kiegészítõt" is ki szokott készíteni"...... Ezkész gratulálok
  • bcrics #1
    Az eddig kiszivárgott infok alapján nem tudom elképzelni hogy ne legyen sikeres a játék, így szinte biztosra vehetoek a folytatasok.