Ötvös Tibor

Dead Island Riptide - új karakter és város

Végre bemutatkozott a titokzatos ötödik karakter, aki csatlakozik az első rész szereplőihez a Dead Island folytatásában.

A szereplő a John Morgan nevet viseli és az összes szereplő közül igazából ő készült fel legjobban a zombi-apokalipszisre. John mindig is szeretett volna a haditengerészetnél szolgálni, ami végül össze is jött neki, ám számos szerencsétlen körülmény hatására végül csak, mint szakács teljesített szolgálatot.

Ettől függetlenül képzett közelharcos, így a legtöbbet az öklét használja majd. Ez annyit jelent, hogy egy teljesen új karakterosztály lép be a történetbe, aki saját képességeket, fejlődési fát és mozgásokat kapott. Nem mellékesen egy rajongói videó hatására hozták be Johnt a játékba.



A Riptide fejlesztői egy teljesen új helyszínt is behoznak, melyben viszonylag kevés, ember alkotta építménnyel találkozunk majd. Ám lesz egy város, ami a legnagyobb luxust képviseli majd. Ez lesz Henderson, amiben megtalálunk mindent, amit egy ilyen várostól elvárunk: gazdagon berendezett épületeket, luxusjárműveket stb.

A dinamikus időjárás komoly hatással lesz a városra, hiszen egy völgyben van. Ha sok eső esik, akkor az egész egy medencéhez hasonlít majd, ahol bármikor felbukkanhat egy-egy zombi. Ráadásul szabadon bejárhatunk mindent, azaz bármelyik épületbe bemehetünk vagy csak bekukucskálhatunk az ablakon. És szerencsére egyben tölti majd be az egészet, így mindenféle átmenet nélkül történik majd ez a váltás.

A Dead Island Riptide április 23-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)