Ötvös Tibor

Call of Duty: Black Ops II - Minden, amit tudni érdemes


A Treyarch és az Activision tegnap este hivatalosan is bemutatta az amerikai közönségnek a Call of DUty sorozat következő részét, mely egyben a Black Ops következő epizódja is. Ma reggel hozzánk is eljutott az első trailer, majd a nap folyamán folyamatosan érkeztek az újabb és újabb infók, melyeket mi most összegyűjtöttünk és egy csokorban nyújtunk át.

Szóval akkor kezdjük az elején. A következő Call of Duty bejegyzés a Black Ops II címet viseli és természetesen a Treyarch készíti. A történetet a Batman: Kezdődik! és A sötét lovag írója, David Goyer készíti és két idősíkban játszódik majd. Az első cselekménye a 80-as évek végén zajlik. Itt a Black Ops 1 hősét, Alex Masont irányíthatjuk ismét. A második pedig 2025, ahol Alex fia, David a főszereplő.


A történet szerint Amerika és Kína a második Hidegháborút vívják a bolygó szerény természeti kincseiért. Ahogy a trailerben is látszik, a 2025-ös idősíkban bizony a Call of Dutytól elég idegen mechekkel, robotokkal és hasonló futurisztikus dolgokkal találkozhatunk majd. Ugyanakkor Alex Mason lóra is pattan majd, ami így egymás mellett leírva elég érdekesnek tűnik.

A sztoriból természetesen az is kiderül, hogy pontosan mi is történt az első epizód végén. Azt azonban nem árulták el, hogy Reznov karaktere is visszatér-e vagy sem. Szóba került a mai nap folyamán a Black Ops II multis része is. A fejlesztők szerint minden eddiginél tartalmasabb és jobb zombi-módot ígérnek, így az élőhalottak biztosan visszatérnek.

Nagy újdonságot jelent majd, hogy a sorozat történetében először nem lineárisak lesznek a pályák. Megjelennek ugyanis a Strike Force Mission nevet kapott küldetések, melyekkel átalakíthatjuk a történetet és annak menetét, végkifejletét. Érdekes újítás, érdeklődve várjuk, hogyan lesz ez alkalmazható a játékban.

Szóval a Black Ops II végre mer bizonyos frontokon újítani, ami kissé felrázhatja a Call of Duty sorozatot. Jelenleg 300 fejlesztő dolgozik a programon, szóval úgy tűnik, a kiadó is komolyan veszi az alkotást. A Call of Duty: Black Ops II november 13-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • behat #22
    Sziasztok,tudna valaki segíteni?feltelepítettem a játékot,skidrow-os crack is megvolt.Majd el is indult,,játszottam 1-2 pályát,,majd legközelebb mikor újra elindítottam,,a főcímnél lefagy,,az egész számgép.
    Nem vagyok pc guru,,csak lelkes amatőr....tudok tenni valamit?előre is kösz
  • Zombee #21
    Vedd meg!
  • MORO1967 #20
    Sziasztok megtudná valaki mondani hogy mi az eggyüttes neve a végén a játékbnak??
  • Skyrim #19
    Sziasztok most töltőttem le és az első lemezt kéri,mielött elkezdené telepíteni.Mit kéne csinálnom ?
  • tamas19 #18
    Nekem még mindig nem jó.
    Fogalmam sincs mi lehet a baj.
    Az lehet probléma hogy Windows 8 van fenn?
  • evildoer #17
    Hát... CoD 2 óta nem sikerült jobbat készíteniük! :)
  • Lack #16
    Ez aztán csodálatos... de pénzt nem érdemes rá kiadni. Elég gyengének tűnik.
  • Writers #15
    Nemcsak rájött, ki is hangsúlyozták halálát még azelőtt.
  • LucyFerr #14
    Megint egy szűk folyosóban kell csillogtatni a taktikai érzékünket?
  • EnxTheOne #13
    Nextgen konzolig nemlesz új motor.