22
  • behat
    Sziasztok,tudna valaki segíteni?feltelepítettem a játékot,skidrow-os crack is megvolt.Majd el is indult,,játszottam 1-2 pályát,,majd legközelebb mikor újra elindítottam,,a főcímnél lefagy,,az egész számgép.
    Nem vagyok pc guru,,csak lelkes amatőr....tudok tenni valamit?előre is kösz
  • Zombee
    Vedd meg!
  • MORO1967
    Sziasztok megtudná valaki mondani hogy mi az eggyüttes neve a végén a játékbnak??
  • Skyrim
    Sziasztok most töltőttem le és az első lemezt kéri,mielött elkezdené telepíteni.Mit kéne csinálnom ?
  • tamas19
    Nekem még mindig nem jó.
    Fogalmam sincs mi lehet a baj.
    Az lehet probléma hogy Windows 8 van fenn?
  • evildoer
    Hát... CoD 2 óta nem sikerült jobbat készíteniük! :)
  • Lack
    Ez aztán csodálatos... de pénzt nem érdemes rá kiadni. Elég gyengének tűnik.
  • Writers
    Nemcsak rájött, ki is hangsúlyozták halálát még azelőtt.
  • LucyFerr
    Megint egy szűk folyosóban kell csillogtatni a taktikai érzékünket?
  • EnxTheOne
    Nextgen konzolig nemlesz új motor.
  • Elemir
    Black Ops rettentő gáz volt, ez sem néz ki jobbnak. A grafika kifejezetten nevetséges, és 3-4 évvel legalább elmarad a jelentől...

Szomorú
  • bagoly007
    "hogy Reznov karaktere is visszatér-e vagy sem" .. nem hinnem, mivel a bortonbol valo szokes kozben meghalt. a jatek tobbi reszeben mar csak mint "hallucinacio" volt jelen, amire a game vegen maga Mason jott ra...
  • Fenrir
    Ez a játékmotor most már kifejezetten csúnya, vajon meddig erőltetik még?
  • Griffisz
    Egyetértek veled, ez már kész röhej lassan már call of duty mmo-k lesznek.
    Én amikor először láttam az előzetest azt hittem, hogy a Cryis 3 előzetesét látom.
  • IMYke2.0.0.0
    Éljen a script-háborúsdi...
  • GazCamp3r
    MW3-nál csak jobb lehet... főleg, hogy a Black Ops is jobb volt az MW2-nél... lehet, h megveszem orosz kulcsosba, mert sajna többet nem ér a game :-/
  • Wittgen
    Ojjé, nekem nagyon bejött ez az előzetes, igaz a Black Ops játékot is kedveltem, jóféle volt jó kis sztorival.
  • RoyalPredator
    Szóval:
    Az SP még idiótább és érthetetlenebb lesz
    A multi le lesz sz*rva megint,
    de zombizni majd mégjobb lézerstukkerekkel tudunk
    és az egész átmegy ME/Crysis dologba.

Sz.á.n.a.l.m.a.s.
  • vk90
    Miről beszélsz :D A zombie mód fog a legtöbbet érni a jázékban :D (Úgy mint a többi Treyarch cod-ban is)
  • hunwhite
    zombie mód? Könyörgöm! Miért csak a 10 év alatti felhasználókra gondolnak?
    LOL:)
  • NEOreg3
    csak azt sajnálom, hogy megint 10+ milliót fognak eladni belőle a neve miatt
  • sad1976
    Amerika és Kína a második Hidegháborút vívják a bolygó szerény természeti kincseiért."elég meleg ez a háború.már nem is adnak a látszatra sem?ejnye! hát nem demokráciát terjesztenek?