Érkezőben a Call of Duty: Warzone Mobile

Nem először veszik célba a hordozhatók szegmensét, a cél az eddigi eredmények feljavítása.

Az Activision jól ismert játéka kapcsán eredetileg még márciusban számoltunk be arról, hogy jön a mobilos változat, azóta azonban viszonylagos csönd honolt a cég háza táján, legalábbis ami ezen állítólagos alkotást illeti. Most végre hivatalosan is jelezték a várható érkezést, így minden kétséget eloszlattak.

Az első körben nem sok részletet árultak el az érkezőben lévő játékról, a hivatalos oldalon mindössze egy állóképet, valamint a rövid beharangozót látjuk, amit egy szintén rövid teaser videó egészít ki – ez utóbbi alább beágyazva megtekinthető. Mindenképpen fontos azonban, hogy alig néhány napon belül sort kerítenek a részletesebb bemutatóra, ami sokak számára lehet érdekes, hiszen bár az eddig is sikerrel alkalmazott battle royale játékmód meghagyása, annak folytatása tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek, a vásárlók számára nem mindegy, hogy milyen helyszínekkel, térképekkel készülnek a kiemelt rajtra. Ezt még nem közölték velünk, így több kérdőjel maradt a megjelenéssel kapcsolatban


Ahogy említettük, az Activision nem először próbálkozik meg a hordozható kütyük területének meghódításával. 2019-ben a Call of Duty: Mobile jelent meg, ez igencsak komoly eredményt ért el, hiszen 1,5 milliárd dollárt folyt be az alkotásból, amit nyilván most szeretnének megismételni. Erre valószínűleg azért van szükség, mert a sorozat tavaly piacra dobott friss példánya nem tudta elérni a megszokott szintet, csalódást okozva az illetékeseknek. A mobilos változattal most javíthatnak, nagy kérdés azonban, hogy pontosan ilyen úton-módon igyekeznek majd pénzt szerezni a játékból, vagyis milyen formában monetizálnák azt.

Szeptember 15-én jön a részletes bemutató, ennek során remélhetőleg minden fontosabb pontot ismertetnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!