A Remedy elégedett a Max Payne 3-mal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a két "eredeti" Max Payne játék csak álmaidban Rockstar játék!
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Max Payne mint R* játék... aha, hát persze.
2 féle EREDETI verzióban is megvan a GTA4, de képtelen vagyok végigjátszani... munkának, kötelességnek érzem, ha vele kell játszanom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gta 4 rémesen unalmas? Szerintem talán a legizgalmasabb a sorozatban és a sztori egyértelmûen a legjobb szerintem. És sokan mások is így gondolják attól még, hogy neked nem tetszett. Az átvezetõ videókon is halálra röhögtem magam. Egyszerûen az egész játéknak megfogott a hangulata.
Egyedül a vége volt baromi lehangoló és csalódás, valamint nagyon hiányoltam a sok jármûvet és a velük való szórakozást a san andreas miatt, de rengeteg mással lehetett szórakozni.
3x toltam végig és a legutóbbi végigjátszásom 120 óra+. Az meg tény, hogy a gta-k általában bugosak, de mod nélkül és frame limitert bekapcsolva, friss patchel elég ritkák a hibák.
Persze a patch nélküli gta 4 felháborítóan szarul mûködött volt.
És a többi emlékezetes rockstar játék is tényleg nagyon jó (Max Payne-ek, L.A. Noire, stb.), úgy értem kiemelkedõ, amivel eddig játszottam. És fõleg a gta-k hihetetlenül összetettek, rengeteg apró poént lehet észrevenni, ha megáll az ember és körülnéz.
És hülyeség belekötni ebbe a minõséges dologba, fõleg mert a vélemény az vélemény és nem tény.
A kopasz Max Payne nekem se tetszik, de ne ítéljük el elõre, lehet hogy jó lesz végül.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Raklapszám találsz belõle a youtube-on.
A Red Dead Redemtion-t elsõ körben azért sem vettem meg, mert hónapokig közröhej tárgy volt rengeteg hibája. Fél évvel késõbb már nagyon kevés bug volt csak benne, akkor már tényleg ütött a játék.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
GTA4 rémesen unalmas, korábbi GTA részek meg rémesen bugosak szoktak lenni, a RDR Nightmare pedig kifejezetten szar volt.
A stílusos Max Payne-bõl, meg kopasz, atlétás, szakállas buruszviliszt csinálni... hát bizonyára.