Ötvös Tibor

2011 legnépszerűbb Facebook játékai

A Zynga nevétől volt idén is hangos a média, hiszen a legtöbb alkotásuk több milliós felhasználói tábort tudhat magáénak, ám ez nem volt elég ahhoz, hogy a 2011-es összesített Facebook listán első helyezést érjenek el.

A legújabb bejelentés szerint ugyanis 2011-ben a Facebook felhasználók közül a legtöbben a Gardens of Time címet kapott alkotással múlatták az idejüket. A dobogó második fokára az Electronic Arts berkeiben megjelent The Sims Social került és csak a harmadik pozícióra volt jó a CityVille, mely a Zynga alkotása.

Hozzá kell tenni, hogy a Top 10-ben a CityVille mellett még három Zynga alkotás található (Indiana Jones Adventure World, Words With Friends, Empires & Allies), így annyira nem kell sajnálni a csapatot. Érdekes még, hogy a Facebook rögtön összeállított egy olyan listát is, melyen azon címek szerepelnek, melyek idén jelentek meg, egy darabig nagyon sokan játszottak velük, de mára már alig akad aktív felhasználójuk.



Eme felsorolást a Battle Pirates vezeti, a második helyen a Dragons of Atlantis áll, a dobogó alsó fokára pedig a Gourmet Ranch került. A kaszinós alkotások között a Zynga Poker a legnépszerűbb, de nem sokkal maradt le a Slotomania - Slot Machines és a DoubleDown Casino sem.

A sportjátékok listáján a TopEleven - Be a Football Manager vezet, mely a Nordeus menedzserjátéka. A további helyezettek: Pool Live Tour és EA Sports: FIFA Superstars. A végére maradtak a divattal foglalkozó programok, melyek közül 2011 legnépszerűbb játéka a Mall World volt, a második az ItGirl, a harmadik pedig a Coco Girl.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • viasz #1
    Na akkor most ez a két gyártó lesz a világ nagy csodája, ők akarnak majd tőzsdére menni, stb., stb. :S :D