Ötvös Tibor

Elkészülhet a Mass Effect MMO

Még pár hónap, mire megjelenik a Mass Effect harmadik része, de a BioWare már a következő részeken töpreng.

"Soha nem lehet tudni" - állítja Ray Muzyka és Greg Zeschuk a Mass Effect MMO-ra hivatkozva. "Azt hiszem, ha végre befejeztük a Star Wars: The Old Republic fejlesztését, akkor újra megnézzük a piacot. És sokat tanultunk a TOR munkálataiból. Ráadásul van egy nagy előnye is, ha valakinek saját sorozata van. Ha fel akarjuk használni, akkor simán megtehetjük."



"Szóval soha nem lehet tudni. Először útjára engedjük ezt a hatalmas projektet, utána elgondolkozunk a következő lépésen. Jelenleg a The Old Repubic, a Mass Effect 3 és a Wrath of Heroes áll az első három helyen és persze vannak olyan dolgok, melyeket már bejelentettünk és olyanok is, amiket még nem. Vannak új platformok és rengeteg új üzleti modell is."

Az MMO ötlete nem először merül fel a csapatban. Áprilisban Hudson egyszer már felvetette a dolgot és a jelek szerint azóta is agyal ezen a csapat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pretorian #8
    SW Galaxies sem élt túl sokáig emlékeim szerint, de ez egy BioWare játék lesz, a BioWare pedig a Blizzard és a Relic mellett pont beletartozik abba az 5-nél nem több játékfejlesztő csapatot számláló halmazba, akik nagyon-nagyon ritkán nyúlnak mellé és akkor is csak picit.
  • beceneev #7
    Mivel fizetős lesz pénz csapatra akik folytatják a játék fejlesztését javítását stb. Nyílván, ha elkezdenék a ME mmo-t akkor az lenne a hangsúlyos és több csapat dolgozna rajta, de az swtort se felejtik el ez biztos.
  • nr1ranger #6
    Úgy érzem a Bioware el van tévedve, attól hogy kiadják az SWTOR-t nem azt jelenti hogy fellélegezhetnek, sőt... A bent maradt bugokat továbbra is javítani kell, mindig lesz valami amit supportálni kell, kiderül élesben melyik kaszt mennyire erős, gyenge és valami balance féleségre kéne törekedni, plusz minden játék véges, a fizető játékosok megtartására pedig készülni kell új contentekkel. Ha meg nem akkor könnyen úgy járhat mint a többi MMO hogy pár hónap után meghal, és szerintem a Star Wars név sem feltétlenül garancia, max arra hogy megvegye meg befizesse az ember a játékot, fizet 2-3 hónapot aztán ha látja hogy nincs több a játékban és mindent látott, akkor már fölösleges tovább fizetnie.
  • morden #5
    Én úgy értem, hogy a SW MMO-t akkor magára is hagyja a bioware csapat, és ME-t nyomja tovább inkább.
  • Hornymut #4
    A Dragon Age 2 után sajnos én nem vagyok ennyire optimista.
    Egyelőre egy normális ME3-at hozzanak össze, azután gondolkodjanak másban :-)
  • Al Ashrad #3
    Szerintem bízhatunk a Bioware-ben, eddig is minőséget tettek le az asztalra.
  • Ravkin #2
    Komolyan mondom, megcsinálták ezt a Kotor mmo-t, aminek ugyábár majdhogynem semmi köze már a kotorhoz csak mert a neve jól csengett ezért kellet ugye. A játékmenet meg single multiplayer, egyedül mehetsz előre csinálhatod a küldetéseket stb tényleg bámulatos. Most meg szintén single playerből akarnak kihozni még egy mmot, még látnák is fantáziát benne, de erős a gyanúm hogy nem úgy fog alakulni ahogy én azt most elképzelem.

    Azt nem értem amúgy miért nem csinálnak standalone single játékokat, szerintem annak lenne több értelme. Elkezdődik bevezet a történetbe végigvezet és a végén lenne történek egy lezárása. Mi értelme van a trilógiákon keresztüli erőlködéseknek. Szerintem ez az egyik ok amiért anno a half life 1 sikeres volt. A hl2 pedig nem ismerem el ennek folytatásának inkább új nyitásnak.
  • Palinko #1
    szerintem ez az a játék amin bármilyen multis, mmos rész rotnana. coopos még talán de az is érdekes hogy haverod vár még te dumálsz :D éljenek a single rpgk!