Ötvös Tibor

Csak egy trilógia zárul le a Mass Effect 3-mal

Jövő januárban jelenik meg a Mass Effect harmadik része, mellyel lezárul a BioWare nagy sikerű akció-RPG-jének Shepard trilógiája.

David Silverman, a BioWare marketing menedzsere egy friss interjúban ugyanis arról beszélt, hogy attól, hogy ez a része lezárul a sorozatnak még nem kell búcsút intenünk a franchisenak. "Biztosan számíthattok rá, hogy lesz folytatás. Lehet, hogy más stílusú játékban, más platformon vagy hasonló változásokkal, de úgy érezzük, hogy valami különlegeset alkottunk meg a Mass Effecttel. És a harmadik rész nem az utolsó játék lesz."

A Mass Effect 3 sztorija a Mass Effect 2 utolsó DLC-jének, az Arrivalnak eseményeit követi. Épp ezért Shepard parancsnok a földi parancsnokság ítélőszéke előtt áll és a tárgyalás közben a Reaperek elkezdik a Föld invázióját. Ráadásul a Cerberus, az a titokzatos csoportosulás, mely életre keltette hősünket szintén vadászik Shepardra és meg akarják ölni. Az Illusive Man pedig kulcsfontosságú szerepet kap majd a Mass Effect 3 cselekményében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Voronyezs #13
    Én is csak azért robbantottam fel a begyűjtőbázist mikor odaértem, mert még ha sokszor igaza is volt(meg azért sokkal racionálisabban látott pár dolgot), mert a csóka SZEME nagyon csípte a szemem...mintha nem lenne ember o.O mondom hátha a Reapereknek(nekem az első részben lévő "pusztító" kif. jobban bejön mint a "kaszás")bázisnak használnák...de aztán lehet h atomdurván mellélőttem, és valami hatalmas fegyver lenne az ottani technológia...ááá de várom már :D
  • richard45 #12
    Nagyon eredeti vagy hallod.
  • kanduhr #11
    Mass Effect Tetris iPhone-ra.
  • Roman #10
    Az Illusive Man érdekes. Már az első kapcsolat háború idején összejött a Kaszásokkal, valamelyik képregényben volt. Egyesek szerint ő a Kaszások főparasztja, csak jól álcázza, de már nagyon régóta a gépek befolyása alatt van.

    Nem lennék meglepve ezen. Bár bírom a stílusát, a hangját, a modorát, de sunyi, kétszínű, manipulatív köcsög, az biztos.
  • Bhalage #9
    hat epp ezaz, hogy vadaszni fognak shepardre!
    hogy miert az meg kerdeses, de tuti hogy valami csavar lesz!
    nekem ugy tunt, h az illusive man igazabol teljesen mas indokkal dolgozik, mint az emberi koloniak kerdese,bar en mind2 alkalommal felrobbantottam a collector bazist es megszakitottam a kapcsolatot azzal a ketszinu szarral.
  • Tomalak #8
    oké :D
  • Kopiati #7
    Mi volt abban a Spoiler?:D Nyílván való, hogy ami a 3. részben van az a 2. után játszódik:) A többi meg nem "hú de spoiler"
  • Tomalak #6
    kösz a spoilert kedves cikkíró, még nem játszottam az arrivallal :D
  • aislado23 #5
    Ha valamelyik elvetemült kitalálja nekem, hogy MMO akkor kerüljenek mind a pokolra.
  • RoyalPredator #4
    Lehet h csak én szerettem Illusive Man-t?
    Szerintem esetek többségében abszolút igaza volt, bár nem tudta eléggé felmérni a helyzetek súlyosságát.
    [ShadowBroker] BIO szerint pedig dohányozik, sportol és dug egész nap. Meg ücsörög a székében.

    Én nagyon szívesen dolgoznék a Cerberussal tovább. Nekik legalább van pénzük, és nem tökölnek, nomeg nem akarnak halálraítélni 2 világvégementés után...