Ötvös Tibor

Újabb Mass Effect 3 információk

A BioWare elkezdte az elméletileg az idei év végén megjelenő Mass Effect harmadik részének marketing hadjáratát.

Ma ugyanis újabb információk láttak napvilágot a neten a trilógia záró darabjáról és megjelentek az első, magából a játékból származó képek is. Először lássuk, miket osztottak meg az újságírókkal a BioWare emberei. A Mass Effect 3 történetének elején rögtön megtudjuk, hogy miért is fordult a Cerberus Shepard ellen. Ráadásul a Cerberus elég kemény alakokat küld ellenünk (mecheket, katonai egységeket, nindzsa-szerű alakulatokat).

Klikk ide! Klikk ide!

Shepard új képességeket is kap. Hősünk képes lesz fedezékbe vetődni úgy, mint Max Payne is például és többféle közeli támadást tud majd bevinni. A mérnökünk is új képességet kap, hiszen ezentúl képes lesz lövegtornyokat építeni. Elképzelhető, hogy lesznek űrharcok is, de ezt hivatalosan még nem erősítették meg.

A kalandjaink során eljutunk - többek között - New York és London városába, a Krogan világ egyik holdjára, egy Salarian világba és a Marsra is. Egyes ellenfeleink legyőzéséhez külön taktika kell majd. A Cerberus mecha alakulatain például lesz egy gyenge pont, a többi részüket felesleges lőni. Sajnos kimarad majd a vezetős rész, ami egyébként az első részben elég gyengére sikerült.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jude666 #11
    Neeeeeeeem.Shepard nem öregszik.
    Shepard még Csák Norisznál is fiatalabb!
  • Fbn Lx #10
    :DDd
  • tcpip2 #9
    Sőt, lehet, hogy az idő teltével/a játék előrehaladtával, ahogy Shep egyre öregebb, minden szintlépésnél butítani kell. Választhatsz, a szellemi vagy fizikai tulajdonságait/képességeit veszed visszább hajlott kora miatt. Az ellenfelek is gyengülnének, hisz az előző nagyágyúkat már levadásztad fiatalkorodban :)
  • Reg5 #8
    Remélem a sztori majd nem úgy ér véget ahogy sejtem, szeretnék kellemeset csalódni.
  • Szefmester #7
    Az sem elképzelhetetlen hogy nem kell előről kezdeni a tápolást, vagyis lesz tovább tápolás, csak éppen az ellenfeleink is jóval erősebbek lesznek. A feltápolt Shepnek éppen ellenfelek, míg az amnéziás verziónak legyőzhetetlenek lennének...
  • tcpip2 #6
    Jackson mondta a 2. rész elején, hogy Shep még mindig Shep, csak "plusz pár alkatrész"... ki tudja, lehet hogy egy reset gomb is belefér :D
  • tcpip2 #5
    "többféle közeli támadást tud majd bevinni" - remélem, a sztorin is dolgoznak, nem csak a "hekkenszless" elemeken... amiket szvsz fölöslegesnek tartok, de mindegy, ha mások azt szeretik és nem megy a színvonal rovására, beleférhet... :)
  • Kmarha #4
    mielött komolyan venné bárki, csak vicc volt (rossz vicc)
  • Kmarha #3
    Úgy hogy eltörlik a fejlődést
  • WeAreMany #2
    Nah vajon itt hogyan oldják meg, hogy immár harmadszor is elölről kelljen kezdenem a fejlődést?