Ötvös Tibor

Új harcrendszer a Mass Effect 3-ban

A BioWare jövő évi legnagyobb dobása kétségtelenül a Mass Effect harmadik része lesz, melynek premierjét nem is olyan régen tolta el a kiadó.

Ma viszont Casey Hudson, a játék producere már friss információkkal is szolgált, melyek a megváltozott harcrendszert érintik. "Teljesen más lesz a rendszer, hiszen rengeteg új mókás képességet kap karakterünk. A főszereplőink sokkal nehezebb közelharci fegyvert kapnak vagy van olyan képességünk, mellyel az elhullott ellenfeleinkből tudjuk kiszívni a maradék energiát."



"Természetesen lesznek új ellenfelek is a játékban a Ceberus jóvoltából. Az egyikük az Atlas nevet viseli, aki egy hatalmas mech. Elég lassan mozog, de nagy a páncélja és nagyon erős a fegyvere is. De tulajdonképpen egy Cerberus katona ül benne, akit messzebbről is láthatunk. Ám hozzá csak egy apró üvegablakon keresztül juthatunk el - vagyis pontosabban a lőszerünk. Szóval vagy leszedjük a katonát vagy szétszedjük a robotot. Utóbbi esetben azonban a katona még kiugorhat a felrobbanó gépből és harcolni kezd majd velünk."

A Mass Effect 3 2012 elején jelenik meg konzolokra és PC-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RoyalPredator #4
    Nem új harcrendszer, hülyegyerek.
    Új képességek. SKILLEK!

    CeRberus meg miért van ellenünk?
    Olyan szimpi brigád...
  • Sliderx #3
    whuhahaha, dejó
  • Bhalage #2
    kap egy mini-atombombat azt megyek tovabb...
  • menpe #1
    Alap, hogy a robotot szedem szét. Kilőni az irányítóját túl egyszerű lenne.