Ötvös Tibor

Ko-op mód a Mass Effect 3 multijában?

Jövőre jelenik meg a Mass Effect trilógia záró darabja, melyben lezárul Shepard kapitány története.

A játékról már eddig is sokat megtudhattunk, ám ezek többsége az egy személyes kampányra vonatkoztak. Ma azonban a multis játékrészről is érkeztek friss információk. A hírek szerint ugyanis az eredetileg idén decemberre datált játék azért késik, mert a fejlesztők több multiplayer módot akarnak betenni a programba, mint amit elsőre terveztek.



És a jelek szerint lehetőségünk lesz ko-op módban is játszani - ráadásul egyszerre akár négyen is harcba indulhatunk. A pletykák szerint az egyik ilyen mód hasonlítani fog a Gears of War Horda módjára, melynek lényege, hogy a hullámokban ránk törő ellenfelek ostromait kell visszavernünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ravkin #7
    Hát most nagyon lecsúszott a me3 a szememben, eddig sem túl sok pozitív hír jelent meg belöle. Én azt hittem méltó befejezése lesz az 1-2 résznek, de úgylátom valami mutis akciójáték katyvasz lesz, a singlere meg a történetvezetésre jó nagyot szarnak. Köszönjük bioware. És ezért még várjunk is rá 3 hónappal többet...
  • Drawain #6
    Icewind dale-ban és baldur's gate-ben is volt coop, mi jókat szórakoztunk vele. Be lehetett állítani ki lesz a főszereplő, a többiek kísérték csak, a főhős hozta meg a döntéseket.
  • vg #5
    Alapvetően igazad lenne akkor, ha nem az lenne az alapjáték után sok DLC, ami amúgy az alapjátékhoz tartozna, de így több pénz keresendő a termékkel. Mivel már a második részhez is volt pár nagyon jó DLC, ezért itt is lesz, véleményem szerint jóval több. Nem kell kapkodniuk, mert egyértelműen felszabdalják a játékot. Nyilván ezért van idő és lehetőség ezzel a részemről is feleslegesnek tartott mutival foglalkozni.
  • NovaTerra #4
    Borderlands teljesen más, ott mindenki egyenrangú. Mész, lősz játékmenet van. Bár a me-re is rá lehet fogni, hogy mész, lősz, de közben azért van egy történet, küldetések és Shepard hozza meg a döntéseket. Most, akkor ki lesz Shepard? Vagy átalakítják a döntéshozást vagy csak pár küldetés lesz koop?
  • mrzed001 #3
    Ha Borderlands szerűen együtt nyomhatnánk végig a gámát, az OK, az A KO-OP MULTI így nagybetűvel.
    Az ilyen állítsd meg a hordát marhaság meg ugyan ki a fuxomat érdekli ??
    Nyomtok vele 2-t és már uncsi. 2 nap után már ránézni sem bírsz.
    A végigjátszással meg hetekig-hónapokig elvagytok, pláne ha más-más karival indítva más a story (egyes részei).
  • Woodsnail #2
    Teljesen egyetértek! Ez a játék nem a multiról szól.
  • Kindred Blades #1
    Idő és erőforrás pazarlás egy egyjátékos szerepjátékba kooperatív módot vagy egyáltalán multit tenni, ez idő alatt inkább csiszolhatnák a kampányt, betehetnének egy új küldetést, csinosítgathatnák az egészet. Mivel ez a játék a döntéshozatalról szól, biztos sokan kipróbálnák a koop módot, de hogy senki nem fog úgy kampányt játszani (elvégre mindenki döntéshozó akar lenni, a játék lényege, hogy a te sztorid, a te karaktereddel, a te döntéseiddel), kapunk esetleg egy rövid, pár órás koop küldetéssorozatot, annak meg aztán nem sok értelme van.