8
  • Pretorian
    #8
    SW Galaxies sem élt túl sokáig emlékeim szerint, de ez egy BioWare játék lesz, a BioWare pedig a Blizzard és a Relic mellett pont beletartozik abba az 5-nél nem több játékfejlesztő csapatot számláló halmazba, akik nagyon-nagyon ritkán nyúlnak mellé és akkor is csak picit.
  • beceneev
    #7
    Mivel fizetős lesz pénz csapatra akik folytatják a játék fejlesztését javítását stb. Nyílván, ha elkezdenék a ME mmo-t akkor az lenne a hangsúlyos és több csapat dolgozna rajta, de az swtort se felejtik el ez biztos.
  • nr1ranger
    #6
    Úgy érzem a Bioware el van tévedve, attól hogy kiadják az SWTOR-t nem azt jelenti hogy fellélegezhetnek, sőt... A bent maradt bugokat továbbra is javítani kell, mindig lesz valami amit supportálni kell, kiderül élesben melyik kaszt mennyire erős, gyenge és valami balance féleségre kéne törekedni, plusz minden játék véges, a fizető játékosok megtartására pedig készülni kell új contentekkel. Ha meg nem akkor könnyen úgy járhat mint a többi MMO hogy pár hónap után meghal, és szerintem a Star Wars név sem feltétlenül garancia, max arra hogy megvegye meg befizesse az ember a játékot, fizet 2-3 hónapot aztán ha látja hogy nincs több a játékban és mindent látott, akkor már fölösleges tovább fizetnie.
  • morden
    #5
    Én úgy értem, hogy a SW MMO-t akkor magára is hagyja a bioware csapat, és ME-t nyomja tovább inkább.
  • Hornymut
    #4
    A Dragon Age 2 után sajnos én nem vagyok ennyire optimista.
    Egyelőre egy normális ME3-at hozzanak össze, azután gondolkodjanak másban :-)
  • Al Ashrad
    #3
    Szerintem bízhatunk a Bioware-ben, eddig is minőséget tettek le az asztalra.
  • Ravkin
    #2
    Komolyan mondom, megcsinálták ezt a Kotor mmo-t, aminek ugyábár majdhogynem semmi köze már a kotorhoz csak mert a neve jól csengett ezért kellet ugye. A játékmenet meg single multiplayer, egyedül mehetsz előre csinálhatod a küldetéseket stb tényleg bámulatos. Most meg szintén single playerből akarnak kihozni még egy mmot, még látnák is fantáziát benne, de erős a gyanúm hogy nem úgy fog alakulni ahogy én azt most elképzelem.

    Azt nem értem amúgy miért nem csinálnak standalone single játékokat, szerintem annak lenne több értelme. Elkezdődik bevezet a történetbe végigvezet és a végén lenne történek egy lezárása. Mi értelme van a trilógiákon keresztüli erőlködéseknek. Szerintem ez az egyik ok amiért anno a half life 1 sikeres volt. A hl2 pedig nem ismerem el ennek folytatásának inkább új nyitásnak.
  • Palinko
    #1
    szerintem ez az a játék amin bármilyen multis, mmos rész rotnana. coopos még talán de az is érdekes hogy haverod vár még te dumálsz :D éljenek a single rpgk!