Ötvös Tibor

Márciusban jön a Max Payne 3

Végre hivatalos megjelenési dátumot kapott a már 2 évet csúszó Max Payne harmadik része.

A Rockstar a mai napon hivatalosan is bejelentette, hogy a kopasz és kissé meghízott Max 2012. márciusában tér majd vissza és ezzel le is zárul a trilógia. Ezzel együtt megjelent a játék borítójának első tervezete is, melyet itt lehet megnézni (alul a legelső kép az). Jó hír, hogy ezzel együtt a kiadó azt is elárulta, hogy a Max Payne 3-ban lesz multiplayeres játéklehetőség is.



Ezzel a sorozat történetében először többen is harcba szállhatunk Max Payneként. Most már csak az a kérdés, hogy esetleg ko-op módra is lesz lehetőségünk vagy csak a megszokott módokat érhetjük majd el (Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag stb.) Közben elemzők arra hívták fel a figyelmet, hogy a Max Payne 3 fejlesztése a Rockstarnak 105 millió dollárjába kerülhetett.

Ez annyit jelent, hogy legalább 4 milliós eladásokat kell produkálnia ahhoz, hogy egyszerűen nullszaldós legyen a cím. De mivel az első két rész összesen 7 millió feletti példányszámban talált gazdára és elég nagy a hype a cím körül, így elég valószínűtlen, hogy ennek a számnak legalább a kétszeresét ne teljesítse a program.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #6
    egyetértek kiss kollégával. másrészt, lehet hogy jó játék lesz, de nem jó Max Payne rész. Azt csak a Remedy tud csinálni. Ez így csak egy akciójáték egy bitorolt névvel.
  • kissssss #5
    egyszer valahol el kell kezdeni. :)
  • tommygear #4
    csinált már szar játékot a rockstar????
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Ettől tartok én is.
  • KP27 #2
    csak aztán nehogy csalódást keltő legyen a program.
  • Ender Wiggin #1
    A faszomnak nem lehet a játék szót használni, már szinonímaként sem...Két egymást követő mondatban a "cím"...hihetetlen dilettantizmus.