Ötvös Tibor

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

A Red Orchestra nem más, mint egy multira kihegyezett Operation Flashpoint, melyben valóban minden lövés halálos lehet. A játék hamarosan kap egy folytatást, mely szebb, jobb és játszhatóbb lesz, mint az elődje.

A Heroes of Stalingrad címet kapott második epizódban a keleti fronton harcolhatunk. A nekünk legszimpatikusabb szervert kiválasztva dönthetünk, hogy az oroszok vagy a németek oldalán indulunk csatába, majd be is kerülünk a pályára. A játékban kiemelten fontos szerepet kap a terület, hiszen minden egyes, fedezékként is használható tárgy megmentheti az életünket is.



Itt ugyanis elég egy, akár több száz méterről leadott lövés és már meg is haltunk. A fedezékrendszer szerencsére ugyanúgy működik, mint a Rainbow Six: Vegasban. Ilyenkor lehetőségünk van kibújva lövéseket leadni vagy csak úgy vaktában tüzelni. Társainknak osztogathatunk utasításokat is és javítottak a lövedékek ballisztikáján is. Ezen felül természetesen járműveket is vezethetünk, melyek kezelhetőségén is sokat javítottak. Futás közben pedig nem tudunk lőni, ami szintén az élethűséget növeli.

A Heroes of Stalingrad először nyújt majd lehetőséget egyszemélyes kampányra, melynek első felében a nácik, a második részében pedig az oroszok oldalán harcolhatunk. Minél több ütközetben veszünk részt, karakterünk annál nyúzottabb lesz, gyűröttebb lesz a ruhája és megmaradnak a sebhelyek is.



A Red Orchestra: Heroes of Stalingrad nagyon érdekesnek tűnik és sokat fejlődött az első részhez képest. Ráadásul nagyon szépen fest, így az élethű világháborús FPS-ek rajongói nyugodtan tehetnek vele egy próbát. A játék augusztus 30-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • juve60 #11
    nem értem !
    laptopon corei-3-380,4 gb ram , gt 540 simán fut a game
    asztali gép amd phenom II 555 , 3 gb ram , hd 3870 meg el se akar indulni
  • Zolivok #10
    emberírtásrol amcsikatk érdezd
  • Paddy #9
    A sok ideológiai hajcihő.:) Sokan mindig a németeket okolják a nép irtás miatt, de a ruszkik százmilliós halottjaiért senki nem veri az antikomcsi kolompot.
  • Zolivok #8
    akkor már nácik helyett lehetne thule társaság eszméit továbbvivő vezetők hadereje is..p (wikis cikkekekkel ne gyere azok hülyeségek) amúgy meg a nácik inkább nácik mint a kommunisták kommunisták már ha az elvek gyakorlati megvalósulásáról de akkor nemzeti szocialisták vs kommun lehetne de szerintem leg1xűbb GER-RUS és senki nem köt bele még elé rakod h 1940 es évekbeli GER-RUS azt alrite
  • AndrewT #7
    Azt azért kalkuláld bele, hogy shakycam-es gameplay videók vannak csak, azért néz ki úgy, ahogy. Élesben szerintem nagyon durván üt.
  • bakvarnyu #6
    Az a te bajod.
  • Paddy #5
    A gameplay videok alapján a grafikát rém rondának találom.
  • Paddy #4
    No no mi ez itt? Csak nem demokratizálódik a játékipar? Most már végre hivatalos fps kampányban is játszható a német oldal? Érdekesnek ígérkezik a játék.
  • HöfEE #3
    "első felében a nácik, a második részében pedig az oroszok oldalán harcolhatunk."

    Ha már ideológiákat akar a katonák mögé látni a kedves cikkíró akkor javítsa a feleket nácikra és kommunistákra.

    Amúgy szerintem németek harcolnak benne oroszokkal.
  • bakvarnyu #2
    Az, de ez a kijelentés eléggé sántít "A Red Orchestra nem más, mint egy multira kihegyezett Operation Flashpoint".