Ötvös Tibor

E3 - Electronic Arts konferencia


A Microsoft után az Electronic Arts is letudta a saját kis E3-as prezentációját, melytől szintén nem kellett elájulni.

Elsőnek a Battlefield 3 jelent meg a kivetítőkön, melyből egy látványos demó is kint volt. A játék továbbra is pazarul fest, valószínű esélyes lesz az év legszebb programja címre is. Ezután a Mass Effect 3 került sorra. A BioWare alkotása kapott hivatalos megjelenési dátumot is, így legközelebb 2012. március 6-án léphetünk a Normandy fedélzetére.

Bemutatkozott a Need for Speed: The Run is, mely a DiCE Frostbite 2 grafikus motorját használja és elég nagy újdonságot hoz a sorozatba. A Black Box műhelyében készülő részben ugyanis kiszállhatunk majd karakterünkkel az autónkból és gyalogosan is közlekedhetünk. A The Run az illegális autóversenyek világába viszi el a játékost és feladatunk eljutni San Franciscóból New Yorkba.


Újabb régi ismerős tette tiszteletét a Star Wars: The Old Republic személyében. A játék sok újdonságot nem mutatott, de megjelenési dátummal sem rendelkezik. Következett az SSX, mely januárban jelenik meg, de csak konzolokra. Bemutatkozott a Fifa '12 és az Impact Engine, mely valóban érdekesnek tűnik.

2012-ben jön a Reckoning nevet viselő fantasy RPG, melyet a 38 Studios készít már egy ideje. Érdekesnek tűnik, a műfaj szerelmesei ellesznek vele egy darabig. A végén az Insomniac új címe is bemutatkozott. Az Overstrike egy multiplatform akciójáték lesz, melyben egy három fős csoporttal kell a nem túl távoli jövő terroristáit megállítanunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!