Ötvös Tibor

Folytatódhat a Road Rash és a Magic Carpet

Az Electronic Arts vezetője, Frank Gibeau egy kérdésre válaszolva kifejtette, hogy bár rengeteg új címet indítottak útjára az utóbbi években, de a klasszikus sorozataikról sem feledkeztek meg.

A kiadó olyan sorozatokat indított útjára az elmúlt években, mint a Mirror's Edge, a Dead Space, a Dragon Age vagy az Army of Two és olyan játékok kiadását vállalták fel az EA Partners program berkeiben, mint a Left 4 Dead vagy a hamarosan megjelenő Shadows of the Damned. Azonban a tapasztaltabb játékosok emlékeiben élénken élnek olyan alkotások, mint a Populous, a Road Rash vagy a Magic Carpet. És nem esélytelen, hogy ezek közül pár folytatódik is.



Melyiket folytatnád?
(Összesen 189 szavazat)
  • Magic Carpet
    7 % (14 szavazat)
  • Dungeon Keeper
    27 % (51 szavazat)
  • Road Rash
    40 % (76 szavazat)
  • Populous
    13 % (25 szavazat)
  • Desert Strike
    6 % (12 szavazat)
"Korábban olyan címeken dolgoztam, mint a Desert Strike vagy a Road Rash, szóval mindenki elhiheti, hogy ismerem a kiadó régi címeit" - jelentette ki Gibeau. "Mikor egy új projektet indítunk útjára, akkor mindig felmerül a kérdés, hogy készítsünk egy teljesen új címet vagy folytassunk egy régebbi sikert. Kínálat van bőven, hiszen ha csak a Bullfrog felhozatalát nézzük, akkor ott van a Dungeon Keeper, a Populous, a Powermonger vagy a Magic Carpet."

"Ha ezen címek közül valamelyiket folytatni akarjuk, akkor nagyon oda kell figyelnünk a végeredményre, hiszen ezek valóban kultikus címek. De az tény, hogy egyszer minden régebbi címünk visszatér valamilyen úton-módon."

Korábban már szóba került, hogy készül az új Road Rash játék, de közel két éve arról sem érkezett semmi hír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #4
    MAgic Carpet egy fantasztikus akció/szerepjáték volt, egy fps szerűség, folyamatosan egy varázszőnyegen kellett utazgatni és gyilkolászni. A 90-es évek etalon kiadója az akkori bullfrog készítette!
  • Skynet #3
    Road Rash jöhet,épp vmelyik nap vettük elő haverral ökörködésből..:)

    Desert Strike..Nem lenne rossz,folytathatnák csak ne változtassanak a nézeten,és a játékmenet maradjon..ANno a SOVIET STRIKE és a NUCLEAR strike is már igen komolyan nézett ki,simán lehetne egy fotorealsiztikus játékot csinálni...
  • Szefmester #2
    A desert strike a 3D-sítés miatt elvesztené azt ami miatt jobb volt a többinél, a DK-t tippre annyira leegyszerűsítenék és cukisítanák hogy elveszne a hangulata, a populous-t ha egyszerűsítik szintén csak csalódást okozna, bár egy P3 rendszerű modern grafikájú játék még életképes lehet. A road rash-t igazi multis gyöngyszemmé lehetne változtatni, a magic carpetet meg nem ismertem.. illetve hallottam róla de soha nem játszottam vele.
  • WinG #1
    csak ne az EA csinálná... :/