Ötvös Tibor

Szeptemberben jön az NHL '12

Az Electronic Arts sportrészlege, az EA Sports minden évben újra és újra megjelenteti az aktuális évadra szánt sportcímeit. Az NBA idén kivételt jelent, de az amerikai foci, a rögbi, a golf, a foci és természetesen a jégkorong is megkapja a 2012-es kiadását.

Most utóbbival foglalkozunk, hiszen a mai napon a csapat megjelentette az első hivatalos képeket az NHL '12-ből és ezzel együtt pár érdekességet is elárult a játékról. Az idei kiadásban új grafikus megvalósítást kap a program és megjelenik a "full contact engine" is. Ennek lényege, hogy a motor folyamatosan figyeli a tárgyakat és a játékosokat és ha valakivel/valamivel találkozunk, összeütközünk, akkor minden úgy reagál, ahogy az a valóságban is történne.



Például reped a plexi, ha nekicsapódunk a pálya oldalának vagy egy ütközésnél lerepül a játékosok sisakja. Épp ezért a testfelépítésünk fontos szerepet kap majd a játékban. Egy nagyobb, erősebb játékost nehezebb megállítani, hiszen szinte mindenkin át tud gázolni, egy kisebb, könnyebb koris viszont jóval fürgébb.

Visszatér a Légy profi mód is, melyben megalkotott vagy kiválasztott karakterünkkel a kezdő szintről egészen a Legendák Csarnokáig juthatunk. Minél jobban játszunk annál több időt tölthetünk a jégen és ebből adódóan egyre jobbak leszünk. Az NHL '12-ben visszatérnek a "dinamikus kapusok" is.



A játékosok kapcsolatba léphetnek a hálóőrökkel, leverhetik őket vagy kilökhetik őket az adott pozíciójukból. Verekedhetünk is velük, ami szintén hangulatosan lett megcsinálva. Azt még nem tudni, hogy a Légy profi módban vajon hálóőrök is lehetünk-e, de a Fifa'11-ből kiindulva igen.

Az NHL '12 szeptember 9-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)