Ötvös Tibor

Max Payne három arca

A Rockstar újabb képeket hozott nyilvánosságra a Max Payne harmadik részéből, melyben - a résznek megfelelően - három arcát is látjuk a főhősnek.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Max Payne 3 legnagyobb újdonsága kétségtelenül az volt, mikor a fejlesztők bemutatták a megváltozott főhőst: egy kopasz és elhízott Maxet láthattunk a képeken. Aztán pár hete megjelent az Edge magazin borítója, melyen egy hajjal ellátott, leginkább Sam Fisherre emlékeztető hőst láthattunk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Ma pedig megjelent egy pár kép - ezek közül válogattunk ki négyet - és ezek között szerepel kettő olyan is, melyen az előző két részben látott Max bukkan fel. Ez valószínű azt jelenti, hogy hősünk három korszakát is megismerhetjük a trilógia záró darabjában és most már csak az a kérdés, hogy melyik lesz a fő szál.

A Max Payne 3 továbbra sem rendelkezik megjelenési dátummal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vmiki88 #12
    az biztos, főleg ha ilyen stresszes az élete Max barátunknak ;D
  • dronkZero #11
    Ez egy ilyen előzetes képen, amit hetekig bámulhatsz, tényleg szarul néz ki.
    De ha valaki játék közben észreveszi, hogy a _kilincs_ textúrája szar, akkor az már nem teljesen épeszű dolog... Kabátra mondjuk nincs mentség, egész játék alatt azt nézzük.
  • Zocsi #10
    Még jó is lehet. Ha teljesen bekattan, márpedig teljesen megkattan szegény, akkor még bele is passzolhat ez a tarkopasz gengsztermódi. Sztori fronton meg mindig is erős volt a MP, legalábbis szerintem. Várós.
  • tomboy013 #9
    Nem tök mindegy hogy néz ki a lényeg hogy jó legyen a játék =)
  • Loverman #8
    érdekes a bátyám idén 36 éves és mindig ugyanúgy nézett ki :D azért ennyire nem változik meg az ember "5-10 év alatt"
  • creed13 #7
    Igen, csak miután pár év eltelik a 2. és 3. rész között szerintem, ezért természetes, h nem egy zselés, jól öltözött csávó marad Max.Gondolom te sem és én sem fogunk úgy kinézni kb 5-10 év múlva, mint most...Legalább is szerintem...

    Kissssss: Többször végig toltam mind2 részt....
  • Loverman #6
    meh, kár hogy nem volt annyi kapacitása a Remedy-nek hogy egyszerre csinálja az Alan Wake-et meg a May PAyne 3-at. Nem bízok a Rockstarban
  • kissssss #5
    valószínűleg ö még nem játszót az előző 2 részel, nem tudja mit beszél.
  • Zoli007 #4
    Ehm, konzol...
  • Broafka #3
    hát a 4. képen az a kicsavart karú lövés elég érdekes :)
    mindenesetre még ott meg az első képen néz ki inkább Max Payne-esen.

    creed13: pont azért, mert Max Payne, a bosszúszomjas bukott rendőr, a kertvárosból. A kertvárosból ahol minden csilli-villi, és felzselézett 60-as évek beli jól fésült hajú rendőr. A tragédia után bekeményít, de a stílus nem változik. A kettőben is a szép fiú volt, de a kemény zsaru. Most meg ilyen kis lecsúszott Arnold Shwarzenegger, elhízott, kopasz, szakállas "kemény" zsaru. Hát ilyenből van egy pár, uncsi, és nem Max Payne. Azért húzzuk a szánkat!