Ötvös Tibor

Az első The Witcher 2 videó

Kikerült a netre egy felvétel, mely állítólag a korábban meg nem erősített The Witcher folytatásából való. A CD Projekt azóta elismerte, hogy a program valóban fejlesztés alatt áll és a videó ebből az epizódból való.

Egy szivárogtatásra két módon lehet reagálni: tagadni mindent vagy elismerni a dolgot. A játék és filmvilágban inkább előbbire akad példa, ám a CD Projekt a szerény kivételt erősítette. Történt ugyanis, hogy múlt héten egy videó bukkant fel a Youtube oldalán, mely állítólag a nagysikerű The Witcher folytatásából származik. A rajongók természetesen örömmel fogadták a kikerült jeleneteket és már rögtön el is indultak a találgatások és elemzések. Rögtön ki lett emelve az - előnyére - átalakított dialógus és harcrendszer és elkezdődtek a találgatások a további részletekkel kapcsolatban.


Szerencsére a CD Projekt az első hallgatást már pénteken megtörte, mikor is a projekt vezetője, Adam Kicinski hivatalosan is elismerte, hogy a videó a The Witcher 2: Assassins of Kings alfa-verzióját mutatja be. Kicinski elárulta, hogy a jelenet a kiadókeresés közben kerülhetett illetéktelen kezekbe és hogy közel fél éve dolgoznak már a programon. Ám ezen felül semmilyen konkrétumot nem árult el. Mint mondta, minden, a neten felbukkant további "információ" csak találgatás és pletyka. A részletekről majd csak a hivatalos bejelentés után nyilatkozhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wednes #6
    Sajnos nehéz dolog a játékszinkron készítés. A legtöbb esetbe, egy pár lapra ráfirkantott szöveget kell elmondani a szinkron színésznek(ami jó esetbe nincs félrefordítva), mindenféle támpont nélkül. Mondjuk a Witcherbe nem volt annyira nehéz dolguk, hiszen a karaktereknek nulla volt az arcmimikája és a gesztusai,(1-2 kar lóbálás)szal, ha érzelem nélkül mondta a szinkron színész a szöveget, az még passzolt is a játékhoz. :)
  • Talley #5
    Én az elsővel addig játszottam, hogy az elején meg kell keresni valami gyógyító cuccnak az összetevőit. aztán közben meguntam és töröltem.
    Az, hogy egy kicsi útakadály megakadályozza a mozgásban, vagy hogy nem tud fellépni egy vagy 5 cm magas "járdára", csak az arra kijelölt helyen nekem túlzottan is idegesítő volt.
    A magyar szinkron meg borzalmas volt, egyedül a narrátor hangja volt jó. Mikor az egyik karakter a bosszúról beszélt mindenféle érzelem nélkül... nem tudom hogy hagyhatták úgy.
  • opeca #4
    Amúgy szerintem a Witcher tipikus példája a vakok közt félmszemű a király effektusnak.
  • opeca #3
    Assasins of Kings, hm, fantáziadús alcím:)))
  • tttttom #2
    remélem lesz magyarítás hozzá megint szinkronosan. :)

    Az első rész nekem is megvan eredetiben és persze magyarul. :)
  • kicsizoz #1
    Nagyon várom!
    A HL2 után a Witcher volt a másik progi, amit érdemesnek tartottam rá, hogy megvegyem, szerintem a folytatás is eredetiben lesz meg! :)