Ötvös Tibor

The Lord of the Rings: Aragorn's Quest bejelentve

Az Electronic Arts a kasszáknál szép köröket futó Conquesttel lezárta tevékenységét, ám a Warner Bros. nem hagyja kihasználatlanul a franchise-t.

A mai napon ugyanis bejelentették, hogy az idei E3-on fellebbentik a fátylat a legújabb Gyűrűk ura programról, mely a The Lord of the Rings: Aragorn's Quest címet kapta a tűzkeresztségben. Amint a címből is kiderült, a programban Aragornnal kalandozhatunk majd Középfölde egyes területein.



A Warner Bros. alig volt hajlandó bármit is elárulni a játékról, ám azt kijelentette, hogy az Aragorn's Quest inkább a fiatalabb korosztályt célozza majd meg és a sötétebb tónusú helyszínek helyett szép színes tájakon barangolhatunk majd. A bejelentés után számos helyen már tudni vélik, hogy a program elé az E3-on odakerül a LEGO név is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • giga123 #6
    HÚÚÚ na ezzel is jászani fogok bírom a gyűrűk urás játékokat és a film is jó volt annak idején . Vigo Mortensen meg nagyszerű volt a filmben jót alakítot.
  • Celeborn #5
    Én egy normális szerepjátéknak örülnék. Nem olyannak, mint az a 3 amit a filmek alapján csináltak, az nagyon nem jött be. Inkább a The third age. Az mondjuk kicsit gagyi volt, de stílusra bejött. Kicsit Final Fantasy-s irányítás, és végre nem a filmből ismert hősökkel kellett nyomulni. Na, valami hasonlót összehozhatnának jobb minőségben. És persze nem MMO-t, mert attól falnak megyek.
  • aadam #4
    nem tudom.ha már gyűrűk urából csak ilyet tudnak kitalálni az már szégyen. egy bfme 3-mal még mennének valamire de ezzel? az lotr fanok nagy része vagy kifogja röhögni a játékot vagy sír a szánalomtól véleményem szerint.
  • Indigo #3
    Na igen, így máris kevésbé érdekes a dolog. Ha meg tényleg LEGO-s faszság lesz, akkor teljesen felejtős.
  • NEOreg3 #2
    pedig darkos orkgyakós játék kell a népnek
  • Narxxis #1
    Na baszki, már örültem, csak az utolsó pár mondat ne lenne.