Ötvös Tibor

Folytatódik a Two Worlds

2007. végén jelent meg a Reality Pump akció-RPG-je, mely a Two Worlds címet viselte. A bíztató előjelek ellenére maga a játék botrányosan gyengére sikeredett.

Olyan volt, mintha a fejlesztők elfelejtették volna befejezni a programot. Mindenesetre a PC-sek még így is örülhettek, hiszen a konzolos változat világszerte közröhej tárgyává tette a fejlesztőket. Ám a jelek szerint nem adták fel és a mai napon bejelentették, hogy már javában készül a Two Worlds 2.



A hivatalos közlemény szerint a Two Worlds fantasztikus nemzetközi sikereket ért el és a megjelenés után rögtön elkezdődtek a folytatás munkálatai. A legkisebb szerénység nélkül kijelentik, hogy a második rész grafikailag új etalon lesz a szerepjátékok között. A történet pár évvel az előd után játszódik és ezúttal Antaloor keleti, sivatagos területén kalandozunk majd. Hivatalos megjelenési dátum még nincs.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SonicBoom #2
    igen, kiegről volt már szó tavaj is, idei tavaszi megjelenéssel, úgy tűnik azóta második rész lett belőle és decemberi megjelenés...

    A konzolos verzióról annyit, hogy a framerate tényleg kritikán aluli volt, de még így is egy nagyon élvezetes játék volt. A probléma ott volt, hogy mindenki az Oblivionhoz hasonlítgatta, holott a hasonlóság csak látszólagos.
  • galocza #1
    tévedhetek, de ez mintha már az első rész kiadása óta készülne, eredetileg mint kieg, aztán mint egyedülálló játék. ez nem annyira hír.