Ötvös Tibor

Max Payne 3 - hivatalosan is bejelentve

Végre megtörtént az, amire már mindenki jóval korábban számított. A Rockstar hivatalosan is bejelentette a Max Payne harmadik részét.

Klikk ide!
Korábban már foglalkoztunk a témával, ám akkor még csak pletyka-szinten mozgott a dolog, ám ma végre egy plakát kíséretében a Rockstar lerántotta a leplet a Max Payne 3-ról. A harmadik epizódot a Rockstar Vancouver (Bully) készíti, a történet szerint pedig Max kilépett a rendőrség kötelékéből, minden ismerőse halott, megöregedett. Ehhez mindössze ennyit tettek hozzá, hogy a Max Payne 2 végén hősünk megérkezett a lejtő aljára és most kap egy utolsó esélyt a megváltásra.

További jó hír, hogy a játék fejlesztése már elég előrehaladott állapotban leledzik, hiszen 2009. telén már vissza is térhetünk, hogy a rémes filmváltozat emlékét feledvén még egyszer utoljára (?) harcba szálljunk Max oldalán. A Max Payne 3 PC mellett X360-ra és PS3-ra is érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #17
    Ja ez nagyon igaz, az 1-es volt a legjobb, az az arc az kéne vissza legalább.
  • Lalee1 #16
    Követelni kéne vissza Sam Lake arcát. Nem kicsit adott hozzá a hangulathoz az első részben a keserédes mosolya.
  • EXEGUTOR #15
    Nagy Max Payne fan vok és ha ezt elrontják akkor biztos h szétrobbanok az idegtől. De van egy olyan érzésem h el is fogják. Lásd Fallout3(bocs annak aki szereti:D) de ez nem ide tartozik szal be is fogtam :)
  • SityiSXT #14
    Milyen ír? Finnek azok egytől-egyig! Sam Lake (aki Max Payne-t kitalálta, illetve a történetet írta) is finn, csak álnevet használ. Remedy Entertainment-nek hívják őket. Most az Alan Wake-en dolgoznak, gondolom ezért nincs idejük Max-re.
  • krajcsovszkig #13
    Az nem finn? Vagy csak a főtervező?
  • szily3 #12
    Hát, a R*-tól félek. Csak el ne rontsák!
    Az utolsó résznek már úgyis mindengy (vagyis nem!), miért nem maradhatott az ír srácoknál?? Ők jók voltak, és a figura is az övék volt :(
    Drukkolunk, Max!
  • tommygear #10
    kivéve ha nem
  • Zoli007 #9
    Természetesen tudom hogy ő. Ez afféle költői kérdés volt.
  • Risu Führer #8
    fasza erre vártam