Ötvös Tibor

Tomb Raider: Underworld infók

Eddig nem igazán kényeztette el a Crystal Dynamics a rajongókat az új Tomb Raider játék kapcsán, ám a hivatalos oldal fellövésével végre érdemi információkat is megtudhatunk az Underworld alcímet kapott részről.

Klikk ide!
Először is nézzük a sztorit. Az Underworld története néhány ponton összefonódik majd a Legend sztorijával, ilyen kapcsolódási pont például Lara édesanyja, aki - elvileg - még életben van. De a fő vonal mégis a tény, miszerint a maja kalendárium szerint az év utolsó öt napján egyenes út vezet az alvilágba. Lara természetesen belép a kapun és eljut a norvég mitológia "pokoljába", ahol is rátalál Thor legendás kalapácsára, a Mjöllnirre. Ám a lényeg, hogy ezúttal Lara makacssága és önfejűsége szabadítja a világra a gonoszt, melyet természetesen neki kell elpusztítania.

Térjünk át a grafikai megoldásokra. Először is a képek alapján a külalakkal nem lesz majd probléma, a Crystal Dynamics egy új motort írt a játék alá. A készítők kiemelték, hogy a hullák nem tűnnek el csak úgy, hanem akár a játék végéig is a helyükön maradnak, átadván magukat a természet kihívásainak. A közelharci elemeket teljesen lecserélik és a pisztolyunkkal is jóval több kunsztra leszünk majd képesek. Ismét előkerül a motorozás is, valamint újra megkapjuk kedvenc csáklyánkat.

Az új Lara kaland idén novemberben jelenik meg PC-n, X360-on, PS3-on, Wii-n és NDS-en.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Frosty01 #10
    faja , jólhangzik :]
  • Gladiator #9
    ejjha! te aztán egy rettenetesen intelligens embernek tűnsz. anyádék büszkék lehetnek rád...
  • dav1d #8
    nem játszotál még igazi tomb raiderrel csak szar divat sz@rral...
  • szvini #7
    várjatok a melléről még nem volt szó :D
    "Szakadó eső és a mell még mindig feszes"
  • SonicBoom #6
    Ha ennyire hullákat meg mitológiai alvilágot akar a CD akkor inkább csináljon folytatást a Soul Reaver-nek. A Tomb Rider meg maradjon mászkálós / puzzle.
  • tomcsa4 #5
    Bocsi csak kicsit elvetettem a sulykot. Na röviden: én letojom, hogy meddig látszanak ezek a virtuális hullák, nem érdekelnek. Egyk játékban sem érdekelnek, sőt legjobb ha el is tűnnek csak zavarják a kilátást, hogy egy tárgyat észrevegyél a földön stb. Ezért mondtam, hogy engem az ilyen nem izgat. Akit igen ott gond lehet.
  • tomcsa4 #4
    12+-os játéknál? Mondjuk a régi TR fanok 20+-osak! De akro is ez a játék nem erről szól! Nem hullabaszásról stb!
  • Hoz_Hun #3
    Szerintem elég alap, hogya hullák megmaradjanak.
  • tomcsa4 #2
    Hát szerintem meg kevesebb harc és több feladvány kell. Meg a "holttestek" miért nem tűnnek el? Mi ez valami kibaszott tetves Hitman játék? Nem basszák meg Tomb Raider. Na ezek alapján csinálják meg! Meg nem ám kitalálnak mindenféle harcot, telerakják ilyen szarokkal. Feladványokat kérünk a kurva életbe is a kibaszott divattal!
  • Csaba42 #1
    Csak el ne szúrják a nagy feature-zést.