10
  • Frosty01
    faja , jólhangzik :]
  • Gladiator
    ejjha! te aztán egy rettenetesen intelligens embernek tűnsz. anyádék büszkék lehetnek rád...
  • dav1d
    nem játszotál még igazi tomb raiderrel csak szar divat sz@rral...
  • szvini
    várjatok a melléről még nem volt szó :D
    "Szakadó eső és a mell még mindig feszes"
  • SonicBoom
    Ha ennyire hullákat meg mitológiai alvilágot akar a CD akkor inkább csináljon folytatást a Soul Reaver-nek. A Tomb Rider meg maradjon mászkálós / puzzle.
  • tomcsa4
    Bocsi csak kicsit elvetettem a sulykot. Na röviden: én letojom, hogy meddig látszanak ezek a virtuális hullák, nem érdekelnek. Egyk játékban sem érdekelnek, sőt legjobb ha el is tűnnek csak zavarják a kilátást, hogy egy tárgyat észrevegyél a földön stb. Ezért mondtam, hogy engem az ilyen nem izgat. Akit igen ott gond lehet.
  • tomcsa4
    12+-os játéknál? Mondjuk a régi TR fanok 20+-osak! De akro is ez a játék nem erről szól! Nem hullabaszásról stb!
  • Hoz_Hun
    Szerintem elég alap, hogya hullák megmaradjanak.
  • tomcsa4
    Hát szerintem meg kevesebb harc és több feladvány kell. Meg a "holttestek" miért nem tűnnek el? Mi ez valami kibaszott tetves Hitman játék? Nem basszák meg Tomb Raider. Na ezek alapján csinálják meg! Meg nem ám kitalálnak mindenféle harcot, telerakják ilyen szarokkal. Feladványokat kérünk a kurva életbe is a kibaszott divattal!
  • Csaba42
    Csak el ne szúrják a nagy feature-zést.