Ötvös Tibor

Folytatódik a Stranglehold?

John Woo a filmes világ után megpróbált valami maradandót alkotni az akciójátékok műfajában is. Hogy a Strangleholdnak sikerült ez vagy sem, azt mindenki döntse el maga.

Mindenesetre a Midway számára nagyon is bejött a játék, hiszen milliós darabszámot értékesítettek, így a cég egyik legjövedelmezőbb programja is lett egyben. Egy ilyen sikert természetesen nem szoktak folytatás nélkül hagyni, így nem meglepő a hír, miszerint a cég töpreng egy esetleges második rész elkészítésén.



A dolog azért érdekes, mert maga a játék is már folytatás volt, méghozzá a kultikus Hard Boiled filmé, melyben a Chow Yun-Fat alakította Tequila nyomozó elég keményen kiosztotta a rosszfiúkat. A játékban eme hadjárat második felvonását követhettük figyelemmel és a hírek szerint lesz harmadik is. Legalábbis a játék producere, Brian Eddy erre tett utalást a chicagói DePaul Egyetemen. Állítása szerint kijavítják a játék gyengeségeit, az erősségeit pedig tovább fokozzák.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Reg5 #5
    Az első pályák elég unalmasak voltak, de utána megjelent a hangulat, és megérte végigtolni(bár az a vég...).
  • Tinman #4
    Rövid volt, középszerű volt, egyszer elment.
  • Balumann #3
    Nekem tetszett a játék, bár idő után tényleg kicsit unalmassá vált. Nagyon látványos, hogy sok mindent darabokra lehet lőni. Mikor lőtt rám rakétával miközben futok a korláton, mögöttem becsapódott és csomó minden szétrepült. Nekem pont az is tetszett benne, hogy filmszerü, lineáris. És újdonság is van benne viszonylag, a korláton futás illetve lecsúszás, az asztalon csúszás. Tényleg lehetett volna sokkal jobb, de szerintem jó lett :)
    De hát sajnos tényleg egy ilyen kicsit játszok vele tipus, multiban sem jó.
  • SonicBoom #2
    Nem fikázni akarom, de az első tényleg gyenge volt, sok hibával, de a nagy átlagnak így is jó volt. Látszott, hogy mit akartak a készítők, de akkor nem jött össze. Lehet, hogy másodjára sikerülhet?
  • Danecay #1
    Ha nem egy full hent, árkád, lineáris game lett volna, még jó is lett vola.