Ötvös Tibor

Keverés a Herceg körül

A Ubisoft valmilyen titokzatos oknál fogva úgy határozott, hogy játékot készít a film alapján, melynek ráadásul egy játék az alapja.

A hír hallatán kicsit meglepődtem, mivel elég furcsa dolog történik a Ubisoft háza táján. Mint azt bizonyára mindenki tudja, Jerry Bruckheimer produceri felügyelete mellett készül Hollywood sötét bugyraiban Perzsia legkedveltebb hercegének első mozis kalandja. A sztori PoP: Sands of Time történéseit ülteti át a vásznakra, a Herceg szerepében Jake Gyllenhaal ugrálhat.



Eddig a jó, most jöjjön a rossz. A Ubisoft valmilyen titokzatos oknál fogva úgy határozott, hogy játékot készít a film alapján, melynek ráadásul egy játék az alapja. Elég érdekesen hangzik és komoly értetlenkedés fogadta a bejelentést a legtöbb fórumon. Mi értelme is van játékot készíteni egy már létező játékból?! Miért nem teszik azt, hogy a Herceget kicserélik Jake Gyllenhaalra, kicsit feltupírozzák a grafikát és máris kész a Sands of Time Movie Edition vagy ilyesmi? Jövőre meglátjuk, ki sül ki ebből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sance231 #7
    A cikkben leírt infók (félig) tévesek. Az Ubsoftnek ehhet semmi köze, ez teljesen a filmjogokkal való játszadozás. A Disney megbízásából készülhet játék, hogy a megbízott fejlesztő az Ubisoft lesz-e vagy más, az még a jövő zenéje. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy nem ők fogják csinálni.
  • Frosty01 #6
    :D!

    ....amit kedvenc rendezőnk forgat.... uwe boll
  • MrPrise #5
    Ha nem vigyáznak egy végtelen ciklusba kerülhetnek ;-)
  • Daffit #4
    ...és aztán a játék alapján egy újabb film készül...
  • xido #3
    "Magyarul" Sands of time lesz a címe,de mivel Jake G.nem parkour és a logikai részeket inkább Indiana és Lara mozikgban láthatjuk...lehet Bruckheimerék belenyúlnak annyira,hogy akció orgia lesz inkább és kapunk egy PoP:SoT "agyatlan hentelés" játékot:)))
  • Frosty01 #2
    kiegészíteném a:

    zomg lol wtf fdp -vel
  • Szellszi #1
    Hogy szaknyelven fogalmazzak: omfg rotfl mao.