Németh Szabolcs

Bekeményít a UbiSoft

A sorozatos visszaélések miatt a francia kiadó- és fejlesztővállalat úgy döntött, hogy egy egyedi eljárással veszik elejét a programok másolásának.

A cég közleményében sajnálattal juttatta a közvélemény tudomására, hogy az illegalitás visszaszorítása érdekében védelmi rendszert építenek a most megjelenő Dark Messiah of Might & Magic-be és a Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent-be. A rendszer állítólag megakadályozza, hogy a programot a fájlcserélő hálózatokon át cserélgetni lehessen.

"Sajnos a múlt tapasztalatait figyelembe véve meg kellett állapítanunk, hogy az illegális szoftvercsere az interneten folyamatosan nő és ezért úgy döntöttünk, hogy megelőzzük a bajt." - nyilatkozta az Ubisoft német leágazásának egyik prmonens személyisége. A védelem mikéntjéről részleteket nem árultak el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ajem kisa #25
    Mivel a Francia ubiról van szó, max annyit tudnak tenni, mint a zene, film illegális letöltések ellen! Azaz lopásnak számít, és büntetéssel jár Franciaországban!
    Én Fr.o.-ban vagyok, nekem az egyik ismerősöm, most jár a bíróságra filmek miatt!!!
    Ilyet?Pfff...
  • Gerbill #24
    Már a Splinter Cell is kint van néhány napja. Úgy néz ki ez nem jött be Uborka
  • HuAn82 #23
    Dark Messiah gond nélkül fut, szóval ezt elcseszték Ubinál.
  • djcom #22
    Most mindjárt sírni fogok:)
    Mellesleg a Dark Messiah már kb 1 hete (vagy több?)fenn a neten.
    Na erről ennyit.
    UBI
  • Indigo #21
    Másrészt meg a warez csapatok a "csak-azért-is-meg-mutatom-hogy-fel-tudom-törni" elv szerint dolgoznak, nem (elsősorban) pénzért, szóval tökmindegy mennyit adna nekik a kiadó...
  • Indigo #20
    Hülye vagy te? (Már bocs...)
    Mi a búbánatér fizetne a warez csapatoknak? Nem inkább árat kellene csökkenteni, hogy a vásárló járjon jól? Ehelyett még a te pénzedből fizessenek a warez csapatoknak is? bahh...
  • Atees1987 #19
    Kár h már töltöm
  • koschwarz #18
    nem adják fel az biztos, mondjuk megértem a kiadókat, csak hát ami ember keze munkája, azt egy másik ember keze munkája tönkre is tud tenni. szerintema kiadók csak úgy tudnák visszaszorítani a warez-t, ha fizetnének a warez-csapatoknak, hogy ugyanmámégsekéne. mást nem tudok elképzelni.
  • Szefmester #17
    már megtörtént :P
  • JTBM #16
    Érdemes lett volna a megjelenés után 1 hónappal dicsekedni, ha addigra nem törték fel. Mert ha egy ilyen mellveregetés után pár napon belül feltörik a védelmet, akkor az igen égő...