25
  • ajem kisa
    Mivel a Francia ubiról van szó, max annyit tudnak tenni, mint a zene, film illegális letöltések ellen! Azaz lopásnak számít, és büntetéssel jár Franciaországban!
    Én Fr.o.-ban vagyok, nekem az egyik ismerősöm, most jár a bíróságra filmek miatt!!!
    Ilyet?Pfff...
  • Gerbill
    Már a Splinter Cell is kint van néhány napja. Úgy néz ki ez nem jött be Uborka
  • HuAn82
    Dark Messiah gond nélkül fut, szóval ezt elcseszték Ubinál.
  • djcom
    Most mindjárt sírni fogok:)
    Mellesleg a Dark Messiah már kb 1 hete (vagy több?)fenn a neten.
    Na erről ennyit.
    UBI
  • Indigo
    Másrészt meg a warez csapatok a "csak-azért-is-meg-mutatom-hogy-fel-tudom-törni" elv szerint dolgoznak, nem (elsősorban) pénzért, szóval tökmindegy mennyit adna nekik a kiadó...
  • Indigo
    Hülye vagy te? (Már bocs...)
    Mi a búbánatér fizetne a warez csapatoknak? Nem inkább árat kellene csökkenteni, hogy a vásárló járjon jól? Ehelyett még a te pénzedből fizessenek a warez csapatoknak is? bahh...
  • Atees1987
    Kár h már töltöm
  • koschwarz
    nem adják fel az biztos, mondjuk megértem a kiadókat, csak hát ami ember keze munkája, azt egy másik ember keze munkája tönkre is tud tenni. szerintema kiadók csak úgy tudnák visszaszorítani a warez-t, ha fizetnének a warez-csapatoknak, hogy ugyanmámégsekéne. mást nem tudok elképzelni.
  • Szefmester
    már megtörtént :P
  • JTBM
    Érdemes lett volna a megjelenés után 1 hónappal dicsekedni, ha addigra nem törték fel. Mert ha egy ilyen mellveregetés után pár napon belül feltörik a védelmet, akkor az igen égő...
  • HJPOWER
    ;) JAjjj, de rossz lessz Nekünk. Kis cselesek :D
  • Csokis
    Mondasz valamit!
  • Zenty
    starforce azért bejött nekik sp-nél.
    Igaz feltörték ,de elég körülményes volt az elinditása ( nem egy kattintás szint)
    És időbe tartott feltörni ha sokan nem nyavajognak miatta az maradt volna azt kényelem kapute.
    Szal a feltötés biztos ,de kényelmet szivathatják és bonyolithatják a dolgokat :)
  • retek683
    hehe lol ezek buták ha nem is azonnal de uis feltörik ennyit erről, ezt csak hardveresen lehet megoldani azt meg nehéz lesz a proci az proci ennyi
  • Adam II
    Lehet hogy a Dark Messiahban benne van a rendszer csak annyira nem ér semmit ,hogy a warezosok észre se vették
  • Adam II
    Hamár Splinter Cell akkor megjegyzem pont Sam Fisher mondta a játékban ,hogy nincs olyan védelem amit ne lehetne feltörni:)
  • Artus58
    hmm érdekes mert a dark messiah már kint van warezon napok óta. ennyit erről.
  • mucsácsó
    ugggggyanmár....
    hiszi a piszi :D
    SF-en kívül más nem foghat ki a warezosokon :)
    de hál' Istennek arról már egyszer lemondott az ubi ^^
  • Newfronter
    LOL nincs is rajta semmiféle más védelem csak Securom, ezek hülyék.
  • Loverman
    ez is olyan lesz mint a PoP Starforce védelme, inkább csak bonyolítja a dolgot minthogy kifejtse simán a másolásvédő hatását. A Starforce a PoP 3. részén megbukott, és nem is folytatták a használatát:)
  • Csokis
    Mondjuk ezt nem értem, mert a Dark Messiah of Might & Magic-el már rég játszok?! :D
  • Sanyix
    Melyik fájlcserélőn akadályozza meg? Van egy pár, vajon mindenre védik? :)
  • Librarian
    Hehehe... a kis naivak! :D
  • Szalámi
    mindent fel lehet törni
  • gyuri12
    a francba!