Bekeményít a UbiSoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel a Francia ubiról van szó, max annyit tudnak tenni, mint a zene, film illegális letöltések ellen! Azaz lopásnak számít, és büntetéssel jár Franciaországban!
Én Fr.o.-ban vagyok, nekem az egyik ismerõsöm, most jár a bíróságra filmek miatt!!!<#levele>#levele><#duhos2>#duhos2>
Ilyet?Pfff...
Én Fr.o.-ban vagyok, nekem az egyik ismerõsöm, most jár a bíróságra filmek miatt!!!<#levele>#levele><#duhos2>#duhos2>
Ilyet?Pfff...
Már a Splinter Cell is kint van néhány napja. Úgy néz ki ez nem jött be Uborka
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Dark Messiah gond nélkül fut, szóval ezt elcseszték Ubinál.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Most mindjárt sírni fogok😊
Mellesleg a Dark Messiah már kb 1 hete (vagy több?)fenn a neten.
Na errõl ennyit.
<#mf1>#mf1>UBI
Mellesleg a Dark Messiah már kb 1 hete (vagy több?)fenn a neten.
Na errõl ennyit.
<#mf1>#mf1>UBI
Másrészt meg a warez csapatok a "csak-azért-is-meg-mutatom-hogy-fel-tudom-törni" elv szerint dolgoznak, nem (elsõsorban) pénzért, szóval tökmindegy mennyit adna nekik a kiadó...
Hülye vagy te? (Már bocs...)
Mi a búbánatér fizetne a warez csapatoknak? Nem inkább árat kellene csökkenteni, hogy a vásárló járjon jól? Ehelyett még a te pénzedbõl fizessenek a warez csapatoknak is? bahh...
Mi a búbánatér fizetne a warez csapatoknak? Nem inkább árat kellene csökkenteni, hogy a vásárló járjon jól? Ehelyett még a te pénzedbõl fizessenek a warez csapatoknak is? bahh...
Kár h már töltöm<#wink>#wink>
nem adják fel az biztos, mondjuk megértem a kiadókat, csak hát ami ember keze munkája, azt egy másik ember keze munkája tönkre is tud tenni. szerintema kiadók csak úgy tudnák visszaszorítani a warez-t, ha fizetnének a warez-csapatoknak, hogy ugyanmámégsekéne. mást nem tudok elképzelni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
már megtörtént 😛
Érdemes lett volna a megjelenés után 1 hónappal dicsekedni, ha addigra nem törték fel. Mert ha egy ilyen mellveregetés után pár napon belül feltörik a védelmet, akkor az igen égõ...
😉 JAjjj, de rossz lessz Nekünk. Kis cselesek 😄
Mondasz valamit!<#eplus2>#eplus2>
starforce azért bejött nekik sp-nél.
Igaz feltörték ,de elég körülményes volt az elinditása ( nem egy kattintás szint)
És idõbe tartott feltörni ha sokan nem nyavajognak miatta az maradt volna azt kényelem kapute.
Szal a feltötés biztos ,de kényelmet szivathatják és bonyolithatják a dolgokat 😊
Igaz feltörték ,de elég körülményes volt az elinditása ( nem egy kattintás szint)
És idõbe tartott feltörni ha sokan nem nyavajognak miatta az maradt volna azt kényelem kapute.
Szal a feltötés biztos ,de kényelmet szivathatják és bonyolithatják a dolgokat 😊
hehe lol ezek buták ha nem is azonnal de uis feltörik ennyit errõl, ezt csak hardveresen lehet megoldani azt meg nehéz lesz a proci az proci ennyi
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Lehet hogy a Dark Messiahban benne van a rendszer csak annyira nem ér semmit ,hogy a warezosok észre se vették<#idiota>#idiota>
Hamár Splinter Cell akkor megjegyzem pont Sam Fisher mondta a játékban ,hogy nincs olyan védelem amit ne lehetne feltörni😊
hmm érdekes mert a dark messiah már kint van warezon napok óta. ennyit errõl.<#vigyor3>#vigyor3>
ugggggyanmár....
hiszi a piszi 😄
SF-en kívül más nem foghat ki a warezosokon 😊
de hál' Istennek arról már egyszer lemondott az ubi ^^
hiszi a piszi 😄
SF-en kívül más nem foghat ki a warezosokon 😊
de hál' Istennek arról már egyszer lemondott az ubi ^^
LOL nincs is rajta semmiféle más védelem csak Securom, ezek hülyék.
ez is olyan lesz mint a PoP Starforce védelme, inkább csak bonyolítja a dolgot minthogy kifejtse simán a másolásvédõ hatását. A Starforce a PoP 3. részén megbukott, és nem is folytatták a használatát😊
Mondjuk ezt nem értem, mert a Dark Messiah of Might & Magic-el már rég játszok?! 😄
Melyik fájlcserélõn akadályozza meg? Van egy pár, vajon mindenre védik? 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hehehe... a kis naivak! 😄
mindent fel lehet törni<#eplus2>#eplus2>
a francba!