Németh Szabolcs

Gothic 3 - végre révbe ért

A JoWood és a Piranha Studios az utolsó simításokat végzi a nagysikerű Gothic-sorozat következő tagján.

Mielőtt egymásnak ugranának a Morrowind, Oblivion és a Gothic-sorozat hívei, leszögeznénk, hogy mindhárom alkotás egy nagyon szépen összerakott program, mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya is. Természetesen mi is őrülten várjuk a Gothic 3 érkezését, hogy a khrorinis-i kalandozásunk után ismét belevessük magunkat a Gothic lélegzetelállító világába. Ezuttal Myrtana kontinensén kell majd helyt állnunk szövetségeseinkkel. Helyzetünk több, mint aggasztó: az orkok legyőzték Rhrobar király seregeit és a földrész legnagyobb, és ami a legfontosabb, legértékesebb területeit ők uralják, rabszolgasorsba taszítva az ott élő békés embereket. Nem is lehet más célunk, mint a gonosz visszaszorítása és emberek ezreinek a megmentése.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Gotchic 3 saját fejlesztésű motort használ, ami a képeken igen jól tetten érhető. Az igéretek szerint hatalmas kiterjedésű bejárható terep, buja növényzet, élethű környezet vár ránk, amely minden lépésünkre reagál majd. A történet a már jól ismert Gothic minőséggel íródott, a cselekmény több szálon fut majd, és a mi döntésünktől függ minden. Nincs karaktergenerálás, abban az irányban fejlődünk, amilyen irányba cselekedeteink mutatnak. Rajtunk áll vagy bukik a birodalom sorsa, nem vallhatunk kudarcot.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A programban kismillió küldetés, eddig játékokban még soha sem látott szörnyek, karakterek hihetetlen magas intelligenciával próbálják segíteni utunkat, vagy éppen kioltani az életünket. A harcrendszert is átalakították a fejlesztők, de erről egyelőre többet nem árultak el. A fentiek alapján a Gothic 3 biztosan méltó lesz a két elődhöz, hiszen RPG-fanatikusok milliói várják, hogy végre több évnyi egyre türelmetlenebb várakozás után ismét legyőzzék a gonoszt. A hivatalos oldalon az eddigi szeptemberi dátum helyett már sajnos októberi díszeleg, de ez nem vegye el senkinek a kedvét. Ősszel biztosan jön a Gothic 3.

Kapcsolódó letöltések:
  • Videó #1
  • Videó #2
  • Videó #3

    A játék hivatalos oldala
  • Hozzászólások

    A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
    Bejelentkezéshez klikk ide
    (Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
    • kuks #68
      Cső!
      Az előző gondom megszünt magátol, de felmerült egy másik!
      Hogy lehet varázsolni? És ha szintet lépek utánna kapok 10 learn pontot de azzal mit csináljak? Amikor megnyomom a c-t akkor feldob egy menüt. Van benne piros háttérszinnen cuccok azok mire jók?
      Előre is kök!
    • kuks #67
      Cső!
      Nekem megvan a game de amikor elkezdek vele játszani a show tips nem akar eltünni, van egér de nem tok rákattintani az ok-ra (nem reagál)!
      Ez miért van?
      Mit lehet tenni ezellen?
      Előre is kök!
    • pengeborisz #66
      Magyarítva lessz kiadva, vagy le kell majd hozzá tölteni?

      Ja és valaki tudja már, hogy kb. menyi forint lesz a game?
    • Dragonlords #65
      szépjáték
    • Molnibalage #64
      Okt.13.
    • kukmala #63
      Ez a játék mikor jönki vagy már kijött?
    • gameplusz #62
      Hogy ne OFF-oljak, a Gothic 1-et 2x vittem végig, míg a második rész 4x gyűrtem le. Az egyetlen RPG, amit éjszakánként is toltam (és ez nagy szó!!).
    • gameplusz #61
      Ja azt kifelejtettem, szar irányítás, átlálthatatlan dzsungel az egész.
    • gameplusz #60
      Így van, a Lájnédzs 2-nek isteni szar grafikája van, de fut az emberek gépén, Guild Wars dettó.
    • Morden23 #59
      És 6 vagy 8 végigjátszás után is rájön a frász az emberre, amikor egy Shadowbeast a nyakába ugrik egy sötét barlangból :D