Gothic 3 - végre révbe ért

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csõ!
Az elõzõ gondom megszünt magátol, de felmerült egy másik!
Hogy lehet varázsolni? És ha szintet lépek utánna kapok 10 learn pontot de azzal mit csináljak? Amikor megnyomom a c-t akkor feldob egy menüt. Van benne piros háttérszinnen cuccok azok mire jók?
Elõre is kök!

Csõ!
Nekem megvan a game de amikor elkezdek vele játszani a show tips nem akar eltünni, van egér de nem tok rákattintani az ok-ra (nem reagál)!
Ez miért van?
Mit lehet tenni ezellen?
Elõre is kök!

Magyarítva lessz kiadva, vagy le kell majd hozzá tölteni?

Ja és valaki tudja már, hogy kb. menyi forint lesz a game?

Dragonlords
szépjáték

Molnibalage
Okt.13.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ez a játék mikor jönki vagy már kijött?<#wow1><#banplz>
gameplusz
Hogy ne OFF-oljak, a Gothic 1-et 2x vittem végig, míg a második rész 4x gyûrtem le. Az egyetlen RPG, amit éjszakánként is toltam (és ez nagy szó!!).

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Ja azt kifelejtettem, szar irányítás, átlálthatatlan dzsungel az egész.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Így van, a Lájnédzs 2-nek isteni szar grafikája van, de fut az emberek gépén, Guild Wars dettó.

És 6 vagy 8 végigjátszás után is rájön a frász az emberre, amikor egy Shadowbeast a nyakába ugrik egy sötét barlangból 😄

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

mind az oblivion/gothic is szép, de engem nem enged el a wow 😄 amíg nem lesz több hetes server fagyás addig nem tudok elindulni más rpg fele <#buck>

xbox360+komputer

Esrohnoil
Könnyen. A Gothic sorozat elég jellegzetes. Sok a küldetés, él a környezet, és változatos a történet.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Pl. én is. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Rise Against
6/8? ember, hogy bírtad? 😄D

Ennél királyabb játék nincs a világon(persze még jo pár akad ami jo játék) én a Gothic 1-et 6-szor a Gothic 2-öt meg 8-szor vittem végig,remélemn ez is megfog fogni és el fog vele játszogatni 1-2 honapot!!!
Én végignyomtam a Morrowindet még anno, most játszom az Oblivionnal, amikor idõm engedi. Eddig kb. 3 órát sikerült vele lehúznom, de igazándiból én még csak azt látom, hogy szebb, mint az elõdje. Semmiféle negatívumot nem találtam (azon kívül, hogy nekem alapban nem volt az Elder Scrolls az ultimate program).

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Rise Against
pedig ütköznek is. nem egy morrowind rajongó mûanyagszarozta már le az obliviont.
Mellesleg teljesen jogosan 😄

Oldern the 1st
"Mielõtt egymásnak ugranának a Morrowind, Oblivion és a Gothic-sorozat hívei, leszögeznénk, hogy mindhárom alkotás egy nagyon szépen összerakott program, mindegyiknek megvan a maga elõnye és hátránya is"

Elder Scrolls III:MOrrowind
Elder Scrolls IV😮blivion 😉

Innentõl kezdve szerintem olyan van hogy Elder Scrolls rajongók, és Gothic rajongók - de hogy a Morro és az Obli bármilyen módon is ütköznének...

Esrohnoil
Anachronox jó kis játék. Én is elszórakoztam vele egy darabig. 😊

Randal
Loverman: Õszintén szólva a Guild Wars grafikájától nem voltam elájulva(Pcdome-os képek), ráadásul 2005-ös gamma, a G2 meg 2004-es. igaz, sajna a motor az G1 továbbfejlesztett változata, de azért annál sokkal jobb.

5 perc játék? Ne nevettess, ennyi esélyt adni egy játéknak?

Én még a Commodore-os idõkben kezdtem, és nekem vannak elvárásaim a graf terén. De ha a világ és a történet jó, akkor azért lehet kompromisszumot kötni.
Pl anachronoxot most tolom és õszintén jobban leköt mint a csilli-villi kis mézesbödönöcskék.

Amúgy meg egy MMORPG-nek legyen is jó grafja ha már havonta fizetek érte.

Rise Against
már nincs annyi helyesírási hibád mint régen volt, engedd meg hogy gratuláljak neked =) Azért még mindig van mit fejlõdni ám.

Rise Against
Ez a randa quickbar vagy miatököm ez engem zavar :/

bocsi, de abban már alulmúltatok 😉

Alwares
Remélem nagyon hamar már a gépemen tolhatom ezt...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Esrohnoil
Ez aztán a 0 iq-s hozzászólás...

A Gothicban jó párszor elfelejtetem, hogy játék. eme tekintetben számomra csak két játék volt. A Gothic1-2, és a Wolfenstein Enemy Territory. Remélem a Gothic3 is ien lesz. A Grafika nem lényeg, annyira mint a hangulat.

Ja és a Gothic1-2 én azt egybe veszem, hisz folytatja a cselekményt.

VRSDM
csumi

2006-look after google month-12én

u dont have to listen anybody else but me

csumi mikor jelenik meg?

Jah az a szép graf ami agyon van optimalizálva nem atom erõmü kell hozzá..
Erre a grafikai témára téleg a legjobb pl guild wars

Sanyix
Hát igen az oblivion grafika/gépigény arányban nagyon fos 😊 én azt nem tudom megérteni, hogy miért kell az oblivionban a fûnek -20 fpst produkálni. Merthogy ha füves helyen vagyok, a gépemen, elégé tud szaggatni, de ha kikapcsolom a füvet, az kb + 20 fps-t ad rá, úgy meg már folyamatos...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Öt percet játszottál a Gothic-al... Halvány lila fingod sincs arról, hogy milyen ez a játék, de mivel nem tetszik a grafja, esélyt sem adsz neki... Milyen lehet az a grafika ami kielégíti ilyen vérpistiket? Szánalom... <#levele><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>

VRSDM
épp ezt akartam irni hogyha megnézem a mostani shot-okat... hát ja, bár tény hogy ezmegy... (pár kivétellell)

u dont have to listen anybody else but me

de nyomi vagy, még olvasni se tudsz... Odaírta hogy mmorpg-k, és csakis a grafikáról emelt szót, másról nem. plusz nem is istenítette a játékokat (ahogy te magadat). ennek a résznek azért már elfogadható a grafikája, de mint õ is írta, léteznek ugyanilyen gépigényre sokkal szebb játékok. Lehet hogy a Gothic részek színkódja rejtett agymosó üzenetet tartalmaz... legalábbis a hozzászólásokból így látom

Semmi furcsaság nincs benne, úgy van ahogy andrew mondja ^^

Olyasmi mint a TES, de ez egy kitalált középkori/gótikus világban játszódik, ami iszonyat hangulatos. Grafika ide vagy oda, még az elsõ része mellõl is alig birok felállni (pedig még csak a demóval játszom^^).

Amit én hiányoltam a Gothic 2-bõl, az egy olyasmi editor, mint a TES-ben volt. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg új küldetést/helyszínt/karaktert/akármit csinálhattak volna a modderek (bár modok nélkül is elég hosszan el lehet szöszmötölni 😊)) Remélem a G3-hoz már adnak ki valami editort.

a_n_d_r_e_w
a 2005-ös render, a 2006-os ingame 😛

One Vision. One Purpose.

Esrohnoil
Amiket istenítesz, azok nem igazán szerepjátékok. 😛

Esrohnoil
Én a többiekre is kíváncsi vagyok. 😊

Esrohnoil
😄

KIP
Attól tartok, hogy a gépemen max beállítások mellett élvezhetetlen lesz, pedig egy RPG akkor szép ha maxon van 😊

Athlon64 3200+,1GB DDR, GF7600GT
Más a felbontás, és nem ugyanazt ábrázolja 😄

Szaruman
A gothic2 harcrendszere sztem az 1ik legjobb, gyakorlatilag vívni kell az elleféllel. A graf sem rossz annyira, és nem az a lényeg.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Griphons
Nekem az oblivion se tetszett, és nem (csak) a grafikája miatt (fúj), de az irányítási rendszere valami hihetetlenül pocsék. Ha ez is olyan, hát akkor kösz, de kösz nem.
A francért nem lehet normális grafikával megáldott gamékat csinálni? Tessék már megnézni a GuildWarst meg a Lineage-t (igen, tudom ezek MMORPG-k). Isteni grafika, jó irányíthatóság, átlátható játékrendszer, semmi szaggatás egy közepesen erõs konfigon sem.
Majd megszerzem torrentrõl, és ha télleg jó a G3, talán ki is írom... <#beka3>

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

hát, a második résszel öt percet játszottam és azt mondtam: na nee... -Nem hinném hogy nagy elvárásaim lettek volna grafika terén, régen kezdtem az ipart amikor még a Civ1 meg hasonló játékok voltak, de akkor sem bírtam a grafikáját:S mintha fejszével teremtette volna isten az embereket:S

Randal
Amúgy kíváncsi vagyok hogy az a kurafi Diego már megint hova eszi be magát.

Szaruman
Inkább legyen kicsit "csúnyább", de menjen a gépemen. Ja, remélem megint "mesternek" szólítanak (asszem a tûzmágusokat szólították így a pribékek😄).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Randal
Nem hiszem hogy fura lenne. Annakidején az oblit is milyen graffal mutogatták és milyen lett belõle.

Itt is ugyanez a folyamat játszódik le.
csak má itt lehetne a kezemben😊

Zocsi
Hát ez naon cool lesz!!!

Tinman
Az RPG mûfajhoz legközelebb áll a Gothic sorozat... ha még nem játszottad, akkor must have. Van már magyarítás is jó ideje. Persze mai szemmel nézve az 1 rész grafikája már felejtõs, de a 2. részé még mindig egész kellemesnek mondható.

Igen, olyasmi, mint az Oblivion. A WOW meg MMORPG, szóval más kategória.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mikloss
Még nem jácottam Gothic-kal, ez ilyen diablo szerûség vagy olyan mint a oblivion meg a wow hogy mászkálni kell vele? 😊 bocs a hülye kérdésért...

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

Oldal 1 / 2Következő →