Gothic 3 - végre révbe ért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elõzõ gondom megszünt magátol, de felmerült egy másik!
Hogy lehet varázsolni? És ha szintet lépek utánna kapok 10 learn pontot de azzal mit csináljak? Amikor megnyomom a c-t akkor feldob egy menüt. Van benne piros háttérszinnen cuccok azok mire jók?
Elõre is kök!
Nekem megvan a game de amikor elkezdek vele játszani a show tips nem akar eltünni, van egér de nem tok rákattintani az ok-ra (nem reagál)!
Ez miért van?
Mit lehet tenni ezellen?
Elõre is kök!
Ja és valaki tudja már, hogy kb. menyi forint lesz a game?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
xbox360+komputer
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Mellesleg teljesen jogosan 😄
Elder Scrolls III:MOrrowind
Elder Scrolls IV😮blivion 😉
Innentõl kezdve szerintem olyan van hogy Elder Scrolls rajongók, és Gothic rajongók - de hogy a Morro és az Obli bármilyen módon is ütköznének...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
5 perc játék? Ne nevettess, ennyi esélyt adni egy játéknak?
Én még a Commodore-os idõkben kezdtem, és nekem vannak elvárásaim a graf terén. De ha a világ és a történet jó, akkor azért lehet kompromisszumot kötni.
Pl anachronoxot most tolom és õszintén jobban leköt mint a csilli-villi kis mézesbödönöcskék.
Amúgy meg egy MMORPG-nek legyen is jó grafja ha már havonta fizetek érte.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ja és a Gothic1-2 én azt egybe veszem, hisz folytatja a cselekményt.
Erre a grafikai témára téleg a legjobb pl guild wars
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
u dont have to listen anybody else but me
Amit én hiányoltam a Gothic 2-bõl, az egy olyasmi editor, mint a TES-ben volt. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg új küldetést/helyszínt/karaktert/akármit csinálhattak volna a modderek (bár modok nélkül is elég hosszan el lehet szöszmötölni 😊)) Remélem a G3-hoz már adnak ki valami editort.
Athlon64 3200+,1GB DDR, GF7600GT
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A francért nem lehet normális grafikával megáldott gamékat csinálni? Tessék már megnézni a GuildWarst meg a Lineage-t (igen, tudom ezek MMORPG-k). Isteni grafika, jó irányíthatóság, átlátható játékrendszer, semmi szaggatás egy közepesen erõs konfigon sem.
Majd megszerzem torrentrõl, és ha télleg jó a G3, talán ki is írom... <#beka3>#beka3>
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Itt is ugyanez a folyamat játszódik le.
csak má itt lehetne a kezemben😊
Igen, olyasmi, mint az Oblivion. A WOW meg MMORPG, szóval más kategória.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.