Németh Szabolcs

Ghost Recon: Advanced Warfighter

Még 2003-ban jött ki a Ghost Recon az Ubi Soft és a Red Strom Entertainment gyermekeként. Most 2006-ban érkezik a folytatás, a Ghost Recon: Advanced Warfighter.

Az alapjáték nem sikerült rosszul, de valami szédületesen sem. Mindenképpen több volt egy csődtömegnél, de nem egy tucatjátéknál. A fejlesztők ezt észre is vették, és belekezdtek a Ghost Recon 2 hegesztésébe. A nagy terv, a kirobbanó siker elmaradt. No, nem azért, mert a játék annyira rossz lett volna. Egyszerűen a PC-s verzió meg sem jelent, törölték. Így a reménységnek esélye sem volt megmutatnia a benne rejlő spirituszt.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Most azonban jön az Advanced Warfighter és a szülők bíznak abban, hogy a csemetéjük mindent visz majd. Nézzük mit is tartogat számunkra a program. A történetben ismét Scott Mitchellt alakítjuk, aki az életét tette fel a terroristák elleni harcra. Eszközeink azonban már nem olyan elavultak, mint amilyenek az első részben voltak. A legmodernebb kütyükkel leszünk felszerelve, amit összefoglalónéven IWS-nek, azaz Integrated Warfighter Systemnek neveztek el.

Hogy ez mit takar? A legújabb technológiákat kombinálva igazi gyilkológépet csinál az emberből. Kalandozásunk a nem is annyira távoli jövőben kezdődik. 2013-ban, amikor nálunk még mindig nem lesz euró, meg kell mentenünk az amerikai népet és magát az elnököt is. A feladatunk nem egyszerű. Igaz, hogy mi is rátettünk két lapát szenet a fejlődést előremozgató kazánba, de az ellenfeleink legalább annyira haladnak a korral, mint mi. Harcmodoruk sokkal kifinomultabb, hatékonyabb (értsd: brutálisabb) lett. Azonban mese nincs, rajtunk a világ szeme, nem vallhatunk szégyent.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az, hogy elbukott hősként fognak minket tisztelni, vagy ünnepelt sztárként végighordozni New York utcáin, március végén dől el. A rossz szokáshoz híven, míg Xboxra március első napjaiban megjelenik a játék, addig mi vegetáló PC-sek csak a hónap legvégén élvezhetjük a program által nyújtott szórakozást.

Hivatalos oldal

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Blenda Stompa #48
    Hali!

    Valaki, aki ismeri a játékot, tud megoldást arra, hogy már single player első pályán miért csinálja azt, hogy megy kb 40-50 FPS-el, majd egyszer csak leesik az FPS szám 2-re (pláne ha beindul az AI)? Visszaraktam normal-ra azt a fizikai aegia-s nyomort is, de akkor is csinálja. 9600GT + minden megfelel a követelményeknek. Ugye nem ilyen csíra szar ez a játék?
    Anybody has any idea?
  • kukac123 #47
    Üdv Mindenkinek.
    valaki meg tudná mondani hogy a Ghost Recon 1-ben miért nem működik a "numerikus" enter?már mindent megpróbáltam, de sajna nem tudom elővarázsolni.
    Valaki segíthetne.Köszi.
  • kalmi91 #46
    Sziasztok! Valaki megtudja mondani hogy a játékban hogy kell parancsot adni a társaknak?- mert megnyomom a nullát akkor ugye kiválasztja a csapatot és kiadja a parancs menüt is de hiába nyomom azt a gombot amivel végre lehetne hajtatni a kiadott parancsot mindig csak a move parancsot csinálják meg a katonák. Azt akarom hogy kövessenek de sehogysem tudom rábirni őket! Vki segitsen köszi!
  • csapogyurka #45
    Sziasztok! Létezik magyar GRAW klán? És ha létezik, hogyan lehet belépni? Köszönöm a segítséget!
  • sniperelite #44
    sziasztok az 1.20-as javítást honnan tom leszedni mer a nélkül nem emgy az 1.35-ös
  • csanyiati #43
    hali!
    Én sem tudom behozni a cheat ablakot!
    Enterre nem csinál semmit.
    Légyszi segítsetek
  • zool1981 #42
    Ott én is sokat szenvedtem!!!Csináld azt,hogy mikor beteszed a VIP-t a helibe,maradj a földszinten,és kukkolj kifelé jobbra(azt hiszem,onnan jön a tank),hagyjad,hogy a többiek elintézzék az embereket,és mikor látod a tank sarkát,már akkor irányítsad rá az Apache helit,és búj vissza a fal mögé.Nekem így egyből sikerült.De utána rögtön menj föl az emeletre,mert ezren lesznek+jön a tér végéből még egy tank.Azzal is vigyázni kell.Sok sikert!!!
  • Baziliszkusz #41
    Ja, ha itt nem lennék, az xfire-n tudsz üzenni.
    Köszi mégegyszer.
  • Baziliszkusz #40
    Üdv mindenkinek!
    Kis segítség kellene, mert az idegeim kezdenek tönkremenni:)
    A követség épületénél vagyok (már úgy egy hónapja), a fickót sikerrel felrakom a helire, vissza megyek védekezősbe, szedem le az új ellenfeleket de egyszerűen nem tudok mit kezdeni a tankal ami lő rám. Nem tudom bemérni, mert egyböl kilő.
    Ha valaki tud valami jótanácsot, vagy egy végigjátszást, az szóljon, mert már tényleg kezdek kiborulni.
    A cheat-eknek nem vagyok híve, de erre az egy pályára, még azt is elfogadnék:)
    Köszi előre is!
    Üdv
  • zoleee20 #39
    Köszi!

    ont egy GB Ram-om van, és p4 2,66 GHz, tehát ezeknek megfelel a gépem. Akkor ezek szerint kártya kell, majd vmikor beújítok egyet:)
    Jó kis játék lehet a videók alapján, kíváncsi vagyok, milyen igazából...