Németh Szabolcs

Tomb Raider: Legend - Lara itt van köztünk

A Crystal Dynamicsnál igencsak belevaló munkaerő tevékenykedik. Most nem mást találtak ki, mint hogy újraélesztik mindenidők legszexisebb számítógépes személyiségét, Lara Croftot.

Amondó vagyok, hogy a legelső Tomb Raider volt az etalon, és a további epizódok már csak maximum a cipőjét csókolgathatják az alapjátéknak. Az antik világ, a titkokat őrző birodalom flórája és faunája egyszerűen elkápráztatott mindenkit.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Ezt felismerve nem véletlen, hogy a Legend is az alapjátékból építkezik majd. Az Eidos nagyon komolyan veszi a fejlesztést még a Tomb Raider megálmodóját, Toby Guardot is előkerítették a föld alól, hogy szakértelmével jótékonyan befolyásolja a nagy mű elkészültét. A fejlesztés megkezdése előtt régészeket is megszégyenítő kutatómunka folyt. Több száz értékelő cikk, játékosok véleményének elolvasása, valamint az összes rész végigjátszása után olyan alap állt a készítők rendelkezésére, melyből igazán királyi alkotás születhet.

Természetesen Lara szebb lesz mint valaha: ultra-realisztikus mozgás, még jobban megformált idomok (állítólag nem még nagyobb mellekről, hanem megnövelt poligonszámról van szó) biztosan a földre teremt néhány állat. Akit a külsőségek nem győznek meg, azokat Lara a kibővült mozdulatsoraival, valamint továbbfejlesztett eszközeivel (köztük jó néhány fegyver) meg persze sokoldalú személyiségével kápráztat majd el. A környezet az első rész misztikumát eleveníti fel. A táj az ígéretek szerint nem csupán ráncfelvarráson esik át, hanem merőben új, jóval kidolgozottabb tereptárgyakból épül majd fel virtuális világunk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Mint láthatjátok, ígéretekből most sincs hiány. Azt hiszem azonban, hogy nem én vagyok az egyetlen emberi lény ezen a bolygón, aki már csalódott Lara Croft egyes kalandjaiban, ezért csak nyugtával merem majd dicsérni a napot. Addig nem jut más osztályrészünkül, mint a csendes és türelmes várakozás.

Hivatalos oldal

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DJ YAYO #23
    SZERINTEM!
  • klever #22
    Vége van ennek a fórumnak?
  • Senkkik #21
    már csak 8 nap
  • Senkkik #20
    kíváncsi vagyok már erre hogy milyen lesz főleg hogy egy trilógia első része!!
  • Tux #19
    kiderül ha kiadják, de MIKOR ???
  • Senkkik #18
    áhh annál egy kicsit többről van szó!
  • mrgenya #17
    nemlesznek nagyobbak a mellei? tutira kamuznak!:)
    MELLesleg sztem az lesz a nagy újítás a küllemén, h futás közben a cicik fel és le fognak ugrándozni, és ezzel el is van intézve az új rész;P
  • Cat 02 #16
    2. jó volt
    igaz csak az Operáig jutottam de jó volt :D
  • janyikzs #15
    Én végig toltam az összeset, a 3. jött be nekem is a legjobban, bár a többi sem rossz.
    Egy a lényeg: az utolsó kivételével, egyikhez sem kellett erőmű a megjelenésekor.

    Akinek a Tomb Raider világa "igazán bejön", annak mindegyik rész tetszik, csak valamelyik jobban, valamelyik kevésbé. Mindegyik elárult valami plusz dolgot Lara "életéből"!
  • lacek1 #14
    szewasztok....tomb raider of rule!!"akármilyen"is a grafikája,hiszen ez játék és arra hivatott,hogy szorakoztasson(lehet egy disco hiper-hyper ha xar a zene)azaz nincs hangulat teremtő 6ással rád.Én a TR-2 vel kezdtem anno psx-en és szép sorjában folyt.ahogy jöttek az uj részek egészen a 6.-ig ps2-n DE kb. egy hónappal ezelőtt a kezembe tudhattam az első részt....és akkor bevillant valami érzés,olyan érzés mint amikor anno a TR2.-vel kezdtem,ami a HANGULATnak köszönhetö!!(akinek meg nem tetszik az nézzen más gamét)byez......