23
  • DJ YAYO
    SZERINTEM!
  • klever
    Vége van ennek a fórumnak?
  • Senkkik
    már csak 8 nap
  • Senkkik
    kíváncsi vagyok már erre hogy milyen lesz főleg hogy egy trilógia első része!!
  • Tux
    kiderül ha kiadják, de MIKOR ???
  • Senkkik
    áhh annál egy kicsit többről van szó!
  • mrgenya
    nemlesznek nagyobbak a mellei? tutira kamuznak!:)
    MELLesleg sztem az lesz a nagy újítás a küllemén, h futás közben a cicik fel és le fognak ugrándozni, és ezzel el is van intézve az új rész;P
  • Cat 02 #16
    2. jó volt
    igaz csak az Operáig jutottam de jó volt :D
  • janyikzs
    Én végig toltam az összeset, a 3. jött be nekem is a legjobban, bár a többi sem rossz.
    Egy a lényeg: az utolsó kivételével, egyikhez sem kellett erőmű a megjelenésekor.

Akinek a Tomb Raider világa "igazán bejön", annak mindegyik rész tetszik, csak valamelyik jobban, valamelyik kevésbé. Mindegyik elárult valami plusz dolgot Lara "életéből"!
  • lacek1
    szewasztok....tomb raider of rule!!"akármilyen"is a grafikája,hiszen ez játék és arra hivatott,hogy szorakoztasson(lehet egy disco hiper-hyper ha xar a zene)azaz nincs hangulat teremtő 6ással rád.Én a TR-2 vel kezdtem anno psx-en és szép sorjában folyt.ahogy jöttek az uj részek egészen a 6.-ig ps2-n DE kb. egy hónappal ezelőtt a kezembe tudhattam az első részt....és akkor bevillant valami érzés,olyan érzés mint amikor anno a TR2.-vel kezdtem,ami a HANGULATnak köszönhetö!!(akinek meg nem tetszik az nézzen más gamét)byez......
  • adatfalo
    Neurotoxin!
    Egyetértek Veled, mint "játékfejlesztő" én is ígylátom, hogy a hangulat és a játékmenet sokkal fontosabb, mint a grafika, bár mostmár tényleg elengedhetetlen. De gondoljunk csak bele, hogy régebben mennyit játszottunk egy játékkal, és mennyivel jobban élveztük, mint most.
    Amúgy a 3. részben nem hal meg, csak a 4.ben akkor kimeneküülésnél beomlik az épület, az 5. részben meg visszaemlékeznek a barátai a régi hőstetteire.
    A 6. rész meg már nem is tudom miről szólt, egy tuti, nemhagyott bennem mély nyomot
  • mercedese500
    Szerintem a három vitte a prímet ha legalább olyan lessz akkor játék OSCART neki! Lara forever
  • MerlinW
    TR-eknél sosem a grafika volt a lényeg, hanem a játékmenet.
  • Neurotoxin
    Úgy élvezem az ilyen "A képeket nézegetve kicsit még béta lehet :) Olyan, mintha 2 éves grafika lenne , vagy csak én vagyok túl igényes?" beszólásokat...

Lehet, hogy neked anyuka, meg apuka minden karácsonykor beújítja a legújabb high-end konfigurációt és ,ha bereccsen a San Andreas vmi brutál beállítás mellett, már sír a szád

Épp eleget dolgoznak a fejlesztők, hogy "így" nézzen ki a játék....az a lényeg, hogy belegyen optimizálva és kitűnő hangulata legyen, a szépség sztem már részletkérdés......ezért a kijelntésésrt tessék engem megkövezni ,biztos 'maradi' vagyok....

Mellesleg ezt a következőt nem nagyon tudom mire vélni:"Most nem mást találtak ki, mint hogy újraélesztik Lara Croft-ot." és akkor a 3.rész után mi történt?malmozás? igaz ,hogy a 4.-6.nem játszottam egyikkel se ,de kipróbálnám, mert az 1.-3.ig nagy kedvencem volt
  • Streetwarrior
    Az első résszel nagyon sokat játszottam.Az összes többit próbáltam és arra kellett rájönnöm hogy a kiadót csak a pénz érdekelte.Amikor a 3. rész jött és ugyanaz a grafika és kezelhetetlen Lara fogadott,akkor az már qrva nagy pofátlanság volt.Amúgy a cikkírónak igaza van,mert a neten is ez az általános = a Lara Croft már rég kilehelte a lelkét a második rész után.Egyszerűen a modern játékokkal nem veheti fel a versenyt.Bár most más készíti,hátha...
  • Runo
    A képeket nézegetve kicsit még béta lehet :) Olyan, mintha 2 éves grafika lenne , vagy csak én vagyok túl igényes?
  • irkab1rka
    Végignéztem, ahogy a tesóm vévigjátszotta az összeset. Nagymester a csávó :)

Nekem nagyon tetszett, de soha nem játszottam végig.

BáLY de véLY: a hivatalos oldalon (flash-es szar), válaszd az amerikai zászlót, menj a downloads-hoz, aim icons, válaszd ki bármelyik aim icon-t és huss, page not found.
    Remélem attól, mert a HIVATALOS OLDAL szarul van megcsinálva attól még a játéknál a QA (minőségbiztosítók) jobban figyeltek.
  • NEOreg3
    ha adnak neki egy jó Prince of Persias irányítást hmm...:)
  • Chappy
    Indiana Jonest nem élesztik fel?
  • jimmy127
    az 1 az tényleg király volt a 2 is nagyon jó volt még a három is érdekes és izgalmas volt de a többi része nagyon el lett rontva.
  • p00h
    még mindig kirakati bábu/barbibaba feje van larának :)
  • nemlehetigaz
    az elso tenyleg szuper volt. a 2. es 3. jo volt. a 4. nagyon jo volt. az 5. csak egy kis raadas. a 6-oshoz meg nem volt szerencsem.
  • Tinman #1
    "Én amondó vagyok, hogy a legelső Tomb Raider volt az etalon és a további epizódok már csak maximum a cipőjét csókolgathatják az alapjátéknak."

Ilyet max az állít, aki nem tolta végig az összes részt. A 2. rész méltó folytatása volt az elsőnek, a 3. szintén nagyon hangulatosra sikeredett, a Last Relevation anno az "új" motorral még a komolyabb gépeket is megizzasztotta, de remek történetet és gyönyörű pályákat hozott a Tomb Raider világba. A köv. 2 epizód valóban gyengécske lett, olyan egyszer jó.
    Remélem a Legend megint büntetni fog! :-)