Németh Szabolcs

A CES 2006 játékai: szem nem marad szárazon

Nemrég nyitotta meg kapuit a CES, melynek nyitóbeszédében Bill Gates felvázolta a jövőt, mely természetesen szerinte a Microsoft nélkül elképzelhetetlen. A sorsukat a játékok sem kerülhették el. Összeszedtük a mostanában érkező, Microsoft-kötődésű programokat.

Titan Quest:

Mennyi idő eltelt már a Diablo 2 megjelenése óta! Az egykor messze földön híres játék hírneve bizony rendesen megcsappant az igen sok ígéretes próbálkozás miatt. Most végre, ismét egy igazán pörgős, RPG-elemekkel megbolondított akció/szerepjátékra számíthatunk.

Klikk ide! Klikk ide!

Tycoon City New York:

Ez az a játék, amit talán be sem kell mutatni. Ezt a programot SimCity-sorozaton felnőtt generációk milliói várják. Amíg a program elér ide, az öreg kontinensre nem marad más, mint a SC valamelyik része, ami egyelőre a legjobb városmenedzselő program. Egyelőre. A Tycoon név ne tévesszen meg senkit. Most szinte biztosan nem egy alacsony költségvetésű, összehámozott illetve kapkodott programról szól a fáma. Bízzunk benne, hogy a Transport Tycoon Deluxe után végre ismét a régi fényében csilloghat a név.

Klikk ide! Klikk ide!

SiN Episodes: Emergence

Bajban vagyunk. Előbb pár sorral feljebb azt írtuk, hogy a Tycoon Cityt nem kell bemutatni. A kérdés már csak az, hogy akkor a SIN-t hogyan tálaljuk, hiszen ha nem is akkora név a szakmában, mint a Tycoon, de a történelem egyik leghangulatosabb FPS-e. Emlékezzünk csak vissza Elexis Sinclaire kalandjaira, no meg a borzasztóan hosszú töltési időre.

Klikk ide! Klikk ide!

Rise of Nations: Rise of Legends

Erről a játékról is tájékoztattunk már benneteket. Az RTS kedvelőinek egyszerűen kötelező darab. A játék fejlesztése lassan a végső stádiumába érkezik, és sok-sok, éveknek tűnő nap után nemsokára bebarangolhatjuk Aio földjét. Korábbi írásunk itt található.

Klikk ide! Klikk ide!

Auto Assault:

Először pár éve láthattunk képeket a játékból, és már akkor is nagyon sok játékos figyelmét felkeltette ez a szokásosnak semmiképp nem nevezhető produkció. Négy kerék, fegyverek, és ezt MMORPG-ben? Ezt mégis hogy? Majd nemsokára kiderül. A korábbi írásunkat itt tekinthetitek meg.

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MrPrise #11
    A SiN töltési idejét az egyik legkorábban kiadott patch orvosolta. Egyébként tényleg nagyon hangulatos játék. Sokat nyomtuk multiban ;-)Méltatlanul lett elfeledve. Mint pl a Constructor.
  • jimmy127 #10
    ez a hatalmas minőségi játékfelhozatal!
  • Shan #9
    Ennyi??? Öt játék??
  • Jancsik #8
    transport giant nagyon kira game :)
  • Yv@n #7
    A Sin Episodes elvileg részekre bontva, STEAM-en keresztül letölthető cuccli lesz...majd kiderül mi sül ki belőle.
  • RpPRO #6
    Nocsak! A SIN visszater? Yeah!
    Varom.
  • sweech #5
    igen
  • Szefmester #4
    Szerintem nem arra gondoltak hogy a Transport Tycoon utódja lenne a game, hanem arra hogy az AZÓTA megjelent Tycoon titulust tartalmazó játékok mind siralmasak voltak. Bár volt köztük egy két ötletes próbálkozás, de azok meg a kivitelezés terén buktak meg. És amúgy is már elkészült a Transport Tycoon 2. része, ráadásul az eredeti alkotó kezéből érkezett, de sajnos a bugok és az újdonságok teljes hiánya miatt bukta lett.
  • NEOreg3 #3
    a titan quest meg az auto assault lesz a befutó a számomra
  • Sliders #2
    Azért a Tycoon City New York egyáltalán nem a Transport Tycoon Deluxe utódja lesz.

    Transport Tycoon Deluxe-ra akkor inkább már sokkal jobban hasonlít és idáig a legszebb kivitelű A Transport giant.