Móricz Krisztián

Részletek a Splinter Cell 4-ből

Az internet sűrűjében új információk kerültek fényre a Splinter Cell érkező negyedik részével kapcsolatban.

A játékot 2008-ban kezdjük, tehát egy évvel azt követően, ahogy a Chaos Theory eseményei befejeződtek. Sam Fisher a korábban már részletezett bűneiért 20 év letöltendő börtönbüntetést kapott, és az egyik ilyen végrehajtó intézetben tengeti mindennapjait. A játék kezdetén éppen a börtönből szökést kísérli meg főhősünk, mellé szegődik egy Jamie Washington nevű rabtárs, aki mellesleg a John Brown hadsereg tagja. A szökés kulcsa egyébként az ügyes lopakodás és a biztonsági kamerák kijátszása lesz. Persze ismét ki kell használnunk az árnyékos részeket, hogy hang nélkül túljussanak az őrökön.

Amint sikerül a szökés Sam visszamegy Washingtonba, és megismerkedik néhány új szereplővel, akik a játék során segíteni fogják az előrejutásban. Közöttük lesz Emile Dufraisne, aki a John Brown sereg vezetője, valamint helyettese Carl Moss és a vegyi szakértő, Enrica Villablanca is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játéksorozat negyedik részét a számtalan új környezet, a feljavított és továbbfejlesztett, valamint vadonatúj mozgások, új fegyverek, különféle speciális eszközök és fantasztikus játékmenet jellemzi. Teljesen új játékmenetet is ígérnek, de a pontos részleteket és további jellemzőket egyenlőre még nem árultak el. A nem kevés marketingérzékkel is megáldott kreatív igazgató Daniel Berube azt nyilatkozta, hogy "a fejlesztés ezen korai szakaszában még nem akarunk túl sok mindent elárulni, de az új Splinter Cell egy olyan játék lesz, amellyel még nem találkozhattunk".

A játék a megjelenítéshez ugyanazt a motort fogja használni, amely segítségével a Chaos Theory szinten minden játékost levett a lábáról. Daniel Berube állítása szerint a Splinter Cell 4-ben megjelenített környezet sokkal inkább valósághűnek fog látszani, mint a Metal Gear Solid 4-ben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • reloader #10
    Honnnan tudod?

    Én a képekből még semmi olyat nem olvastam ki, hogy erről szólna. . .

    Erre a játékra ráférne egy komplexebb rendszer, és a lieáris játékmenet teljes elhagyása.

    Én nagyon élveztem az első és a harmadik részt is, csak nem tudtam egyszerre 2 óránál többet játszani, mert szó zserint elfáradtam a túlzottan egysíkű küldetésekben.

    Mindig tudni lehetett, hol, mit kell csinálni, mikor hova kell lépni. Soha nem használtam a mentésa, csak a játék elején, szvsz, túl egyszerű és kiszámítható volt a játék és a játékmenet.

    Ha ezen újítottak, akkor valóban újítottak.

    Akár bevallja az ember akár nem, az első hárm részben tkp. egy olyan csicskás szerep jutott neki. Megmondták hova menjen, mit csináljon, a választási lehetőségeid maximuma az volt, hogy melyik ajtón mész be.


  • irkab1rka #9
    "Olyan játék lesz, amivel még nem találkoztunk"

    Ja

    Mert nem olyan lesz, mint az előző három, hanme olyan, mint a pacman? Ugyanmár. save, lopakodik, megszólal a csengő, load. Egy büdös predator vagy alien se lesz benne :)
  • acdc #8
    De itt nincs bekapcsolva
  • Adam II #7
    MIÉRT MIÉRT TETTED EZT SAM BRÜHÜHÜHÜ
  • Marco #6
    És tényleg. Ezen jót derültem. :)
  • Sadist #5
    Eddigi részekben is volt, ha bekapcsoltad a thermo szemüveget
  • acdc #4
    Jé ebbe van már sárga piros szin is nem csak zöld fekete mint a többi:)
  • Sadist #3
    Ehh, Sam milyen furcsa így kopaszon :) Hogy repül az idő, a 4. részben már 51 éves lesz :C
  • FeketeFény #2
    Micsoda komoly vélemény..
  • Battlefront #1
    Ez tök jó