Demkó Zsolt

Új képek a Call of Duty 2-ből

Úgy tűnik, az Infinity Ward egy pillanatra sem szeretné, ha elfelednénk a Call of Duty készülő 2. részét. Újabb képeket szivárogtattak ki.

A két hete megjelent képekhez hasonlóan a mostani első képek is a normandiai partraszállásba engednek egy kis betekintést. A füst kidolgozása eddig is említésre méltó volt, ha valaki eddig nem fordított volna rá figyelmet akkor most a második képen megteheti, egy egész füstfelhőnek lehetünk szemtanúi. A vizes ruhákat már nem is merem mondani, mert ez a bump-mappinges megoldás kiválóan néz ki. Érdemes még megfigyelni, hogy az elesett bajtársak között nincs két ugyanolyan testhelyzetben fekvő. Látványos sebesüléseket még nem lehet látni, bár a 4. képen a lángoló test több mint megdöbbentő.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Érdemes a karaktereket megfigyelni, elég változatos generálásnak lehetünk részesei. Arról, hogy ez véletlenszerű-e vagy mi pontosan így személyre szabhatjuk avatárunkat, arról még nincs hír. A megjelenést őszre ígérik a fejlesztők, és a kiadó, az Activision is hasonlót rebesget. Az első rész és a kiegészítő is kiváló játék volt, így feltétlen érdemes lesz figyelmet szentelni ennek az alkotásnak is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cicaaa #53
    verhetetlen??? ugyan már...:P
  • Kamehame #52
    már megjelent :D
  • lackomalacko #51
    nekem nagyon tetszett a demo.alig várom hogy megjelenjen.mikor fog? ki tudja?
  • Battlefront #50
    Iszonyatos jó játék a legjobb!!!!!!!!!!
  • 555 #49
    Én verhetetlen vagyok CoD 2 részében háloban.



  • Matyóhímzés #48
    Krinyo sztem te olvass nagyon is utána mer én most megmondom neked hogy az amcsi ranger-ek ott szálltak partra méghozzá pont azér hogy ágyúkat robbantsanak fel (tod hogy ne lőjje szét a hajókat)
    az már melékes hogy elcseszték mer az ágyúkat addigra már leszerelték..........
  • Satufa #47
    Mint az 1. részben, itt is filmekből vették a legtöbb jelenetet,(Elit alakulat, Ellenség a kapuknál) ami nem is baj
    Gondolom ezeket a Ryan közlegény megmentéséből szedték.
  • Amon Serrano #46
    A Battlefiel 2-ről csak annyit, hogy aki még nem játszott vele neten, 32, esetleg 64 fős tömött szervereken, ne szóljon egy büdös szót sem! Megjegyzem, hogy szinte képtelenség belépni serverekbe, mert egyszerűen nincs hely! Hihetetlen tömegek játszanak vele!

    Olyan élményt nyújt, amit nekem eddig semmi más (játékban)! Nagyon tetszik, hogy nem csak a rambók vannak pontozva! Bármely kassztal lehetsz első! Kapod a különféle kitüntetéseket! Lépdelsz fel a ranglétrán! ÁÁáh! Mindegy is! Kár papolni! Ennél jobb egyszerűen NEM létezik! Ebben mindenki megtalálja a személyiségéhez passzoló játékstílust, és eredményes is lehet benne!

    Kár várni egy készülőben lévő "megváltót", amikor az már rég itt van közöttünk:)
  • Ma2ska #45
    Ja, legjobb nyilt terepen partraszállni hadd löjenek le már messziről, ha a hegytetöröl lönek le a tengeren, még jobb...a partraszállás mindenhogyan veszteséges, maradjunk annyiban...
  • Goth #44
    már délben vagy amikor füst meg felhő takarja el a napot hogy a faszzba lenne valaminek is vetett árnyéka?