Új képek a Call of Duty 2-ből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
az már melékes hogy elcseszték mer az ágyúkat addigra már leszerelték..........
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
Gondolom ezeket a Ryan közlegény megmentésébõl szedték.
Olyan élményt nyújt, amit nekem eddig semmi más (játékban)! Nagyon tetszik, hogy nem csak a rambók vannak pontozva! Bármely kassztal lehetsz elsõ! Kapod a különféle kitüntetéseket! Lépdelsz fel a ranglétrán! ÁÁáh! Mindegy is! Kár papolni! Ennél jobb egyszerûen NEM létezik! Ebben mindenki megtalálja a személyiségéhez passzoló játékstílust, és eredményes is lehet benne!
Kár várni egy készülõben lévõ "megváltót", amikor az már rég itt van közöttünk😊
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Ime néhány kép Normandia egy-két tájáról,ahol volt partraszállás!Az elsõ kép talán Fécampf nevû városkát mutatja(de lehet hogy csal az emlékezetem)
Meglátogattam 1-2 német bunkert a sziklafal tetején ,és eléggé széplátvány ...
(A II.vh nem kivánságmûsor volt,ha az amerikaiak nemlépnek be a háborúba akkor lehet hogy most is lenne Hitler jugend ,és a zászlóban nem vörös csillag lett volna ,hanem horogkereszt.)
Ha kell még mutatok neked néhány képet a "rejtettebb" tájakról
pic1
Igen volt olyanis amit Te mondasz ,de ezeket méltatlanul elhanyagolhatták ,valószínû azért ,mert õrült vállalkozásnak tekintették .Egy ilyen rosszul megválasztott partraszállási cél (ha veszítenek) az amerikainak nagy tekintély veszteséget okozhat(ott volna).De mivel nyertek ezért nem buktak akkorát.Én igy gondolom.<#integet2>#integet2>
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
nézz. olvass utána..ilyen jelenet mint a cod képeken nem volt.
utah
Sajnos többet nem tudok mutatni, csak szkenneltet, mert könyvben van benne. De például a Juno parton nagyon egyszerûen szálltak partra a kanadaiak.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"Stratégiából a legjobb hely egy ilyen partszakasz" érdekes lett volna a d-nap, kiteszik a tankokat a 20 méteres partra aztan felemelik daruval vagy hogy gondolod?az emberek meg hegyet másznak?
<#falbav>#falbav><#lama>#lama>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
a képeken, egy hatalams tornyosuló hegy látható, sehol egy bucka domb, lejtõ,stb. 50méter és aztan egy "fal".ilyen helyen sose volt sose lesz partraszállás.öngyilkosság.Nézd meg mekkora a partszakasz...még az egységek sem férnek el.Nézz képeket normandiárol és talán nem kérdezel iylen faszságokat
Ez az új motor persze jobb akar lenni, mint a BF2 ez természetes.
Csak az a gáz, hogy minden 2VH játék próbál játékmenetben hasonlítani..végén már semmi különbség nem lesz a játékok között..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Te játszottál már a Medal of Honor Spearhead-al? Szerintem veri az összes Hangsújozom AZ ÖSSZES II:VH-s játékot! Az emberek mozgása nozmális, nem olyan mint a CoD-ban, mert ott úgy mennek az emberek mint ha be lennének szarva. A játék is elég pörgõs, és nagyon jól játszható ami szerintem a legfontosabb.Igaz hogy a mai játékokhoz képes a grafika és a fizika nem oylan élethû de szerintem nagyon ütõs a játék. Igaz hogy régi a motorja, ugyanis a Quake3 motorját használja, de ennek ellenére szerintem az EA legjobb II.VH-s játéka lett!
Én már több mint másfél éve nyomom, és egyszerûen nem lehet beleunni. 😊
Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek!
ha jól megfigyeled látszik néhol a nagy sziklákon, hogy kevés poligon, meg a modelleken halom dx9 effekt van, szóval abszolút hihetõ.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
PT-6| Rodat
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊