Hörcsöki Szabolcs

Painkiller extra kiadásban

A Dreamcatcher ma megkezdte a Painkiller Gold Edition extra kiadásának szállítását, legalábbis az észak-amerikai boltokba.

A lövöldözős, nem sok gondolkodást igénylő, de annál több akciót és horror-hangulatot kínáló FPS a tavalyi év egyik kiemelkedő sikere volt, így egyértelmű, hogy a kiadó Dreamcatcher minél többet szeretne kihozni az anyagból. Most egy Gold Edition keretében egyben lehet beszerezni az alapjátékot, a Battle Out of Hell című kiegészítőt, egy "Így készült" videót, teljes térképet, valamint egy pályaszerkesztőt is.

A program tipikus példája annak, hogyan kerülhet egy addig ismeretlen cég az élvonalba, ha pontosan eltalálja, mire is vágynak napjaink számítógépes játékosai. Márpedig a játék ezt nyújtotta: kimagasló grafika és ötletesség jellemezte minden pixelét, a története kellően misztikus és klisészerű, úgyhogy a siker garantált volt a fejlesztő, a People Can Fly számára.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Ráadásul a játék kiegészítő lemeze, a Battle Out of Hell is hozta az elvárható elemeket: hatalmas új pályákat, új ellenfeleket, új fegyvereket, ugyanakkor a többjátékos mód is jelentős fejlesztésen esett át, belekerült a netes játékosok által jól ismert CTF és Last Man Standing játékmód is. Olyannyira, hogy a Cyberathlete Professional League, ami értelemszerűen a profi játékosok gyülekezőhelye, fel is vette egyik fő versenyszámának.

Szóval a program diadalmenete folytatódik, s ez remélhetőleg kellő erkölcsi és anyagi támogatást jelent a fejlesztőknek további igényes és színvonalas játékok fejlesztéséhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • eszté3ésfél #6
    mxcmkmkl ,. gerkhjo
  • bloodrayne2 #5
    Hello!!!Megtudja mondani valaki hogy hogyan lehet 1.64 versionöm mer a multiplayer en csak avval lehet játszani és nekem 1.5 -ösvan és leszedem fölrakom de nem megy mér van ez és hogy kell?Elöre is köszönöm!!Erik
  • eszté3ésfél #4
    jó!!!!!
  • NEOreg3 #3
    hát a kiegészítő elég vérszegény volt
  • ollie #2
    Remélem minél hamarabb kapható lesz a Gold itthon is.
  • Mice #1
    hát végülis én is olyan erkölcsös játéknak ismertem meg :)