Dojcsák Dániel

Utolsó simítások a World of Warcrafton

A Blizzard malmai köz­tu­dot­tan las­san őröl­nek, most vi­szont már szin­te kar­nyúj­tás­nyi­ra van a leg­újabb cso­da. A masszív háló­zati több­játékos őrü­letek legújabb kirá­lya a megje­lenés előtti utol­só fázis­ba ke­rült.

Számos hír szállingózott arról, hogy beindult a World of Warcraft nyilvános tesztelése, de természetesen szinte lehetetlen volt a földi halandók számára kulcsot szerezni akár a béta teszthez is. A régi motoros tesztelők az elejétől követhették a fejlesztést, illetve az Európában is beindult akció keretében a játékot előrendelők között kiosztottak korlátozott számban béta-kulcsokat.

Az európai végső bétateszt angol, francia és német nyelven folyik, melynek első fázisában csak a kiválasztott játékosok, a Blizzard előrendelési akcióban kulcshoz jutottak és a mindenkori zárt Béta tesztelők vehetnek részt. Elsőként a helyi szerverek infrastruktúrát fogják kemény terhelés alatt tesztelni, és induláskor annak rendje-módja szerint meg is bénult az egész.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Amint a rendszer stabilitása lehetővé teszi a tesztelés második fázisa is elkezdődik és még több embert fognak felvenni a tesztelők közé. A bejelentés szerint mindent elkövetnek, hogy a bétás hozzáférések iránti igényeket kielégítsék, de mindig fennáll annak a lehetősége, hogy nem tudják az összes kérést teljesíteni. Emiatt minden érdeklődő játékost arra biztatnak, hogy amint a Final Béta második fázisa elkezdődik, a lehető leghamarabb regisztráljon magának accountot. További részleteket a második fázisról nemsokára mindenki olvashat.

Az európai Blizzard csapata éjjel-nappal dolgozik az ügyön, sőt még a hétvége sem szent most számukra. Magyar részről máris vannak játékosok, akik részt tudnak venni a megmozdulásokban, sőt magyar klán is létezik már (Legio Corvinus), ahol szeretettel várnak minden magyar kalandort.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mathe #32
    annyira azért nem szar, cask nem interaktív mint ezek a játékok. egyébként én is kipróbálnám, de szerintem akkor is sok az a 3000 ft 1 hónapért. nemtud valaki valami ingyense ilyen mmorpgjátékszervert?
  • Tetsuo #31
    az tuti.
  • SirLord #30
    a tévé már egy fos az szentTV
  • BitShifter #29
    Hehh. Ezen mit akarsz még egyszerűsíteni. :)) Most nyomjuk a koreai openbétát. Nappal meló, éjjel játék. kicsit gáz már, de hamarosan vége. ha meg kijön a végleges, és megveszem, akkor nem kell ilyen ész nélkül játszani már. Most dől el megveszem-e. Nagyon úgy néz ki, hogy ez a program megéri a pénzét.(blizzard programokra igaz)

    arra meg hogy kicsit jobb, mint a tévénézés... hát.. nem kicsit.
  • Pepee #28
    Hát szvsz a játéknak az a dolga, hogy szórakoztasson/kikapcsoljon. Ha valakinek tetszik valami és van rá ideje, miértne használhatná ki? Nem hinném, hogy sokan megtehetik, hogy napi 12 órát játszanak és szerintem az említett példában sem mindennapos ez.
    Én is játszottam az US open betában és ha volt időm, akkor bizony ott tudtam ragadni akár 8 órát is és valahogy nem sajnálom, mert lekölött érdekes volt és furcsa mód mióta játszottam a játékkal akkor, valahogy semmi más játék nem tud lekötni, várom ezt a játékot és ha megjelenik tuti előfizető leszek.
    Mellesleg, az online életről ... biztosan sokan vagytok akik CS-ztek, CS-ztetek. Aki kicsit komolyabban belemélyedt a dolgokba tudja, hogy sokan szoktak rendezni közös összejöveteleket(azonos klántagok vagy klánok között) sztem ez egyáltalán nem rossz dolog és véleményem szerint ezt ugyanúgy meg lehet csinálni más online közösségek között, hogy kicsit jobban megismerjék egymást az emberek.
    Aki meg már esetleg dolgozik napi 8-12 órát (sokan vagyunk ...) és ha hazamegy ki szeretne egy picit kapcsolódni/szórakozni miértne tölthetné el azt a kis szabadidőt azzal amivel akarja? Kötelező legörnyedni mondjuk a TV elé doboz sörrel focit vagy F1-et nézni? Sztem ez sem rosszabb, sőt talán egy fokkal jobb. Persze ész nélkül mindent túlzásba lehet vinni ...
    Troc : ilyen hozzáállással minden játékot le lehet egyszerűsíteni "nyomkodom a gombokat" szintre, MMORPG-knek pont a közösségeken van a hangsúly, akiket megfogott az adott világ, azt érdeklik a benne zajló események/történetek is, netalán tán a világ múltja története, olyan mint egy interaktív mese. WoW-ban ponthogy vannak olyan "kalandok" amit egyedül lehetetlen véghez vinni, itt van szükség a társakra/barátokra. Én spec. hosszú ideje először ezzel a játékkal vagyok úgy, hogy látok benne fantáziát, ez nyújt olyan élményt/világot ami tényleg ki tud kapcsolni. Az a havi 2500-3000 Ft pedig belefér, mert úgysem iszom és nem is dohányzom és már a diszkó sem az életem része. Szal még spórolok is és jól is érzem magam, amikor van rá időm.

    Hát kicsit hosszúra nyúlt, bocs ...
  • troc #27
    nekem nagyon tesztett a wow. us beta-val nyomtam két héten keresztül éjjel-nappal, és jó volt nagyon - 2 hétig.De azt hogy 6 hónapig, vagy 1 éven kersztül ere a játékra befizessek, azt azért nem. ahhoz túl egyszerű, olyan sült galamb a szádba száll érzet... szerintem ez lesz hosszútávon a hibája. dibalo szép kivitelben, túlélők földje 3D-ben, szerepjáték semmi, csak ütés, tápolás, csere-bere, ami az elején okés, de később? értelmes hozzászólásokat várok olyanoktól akik mmorpg-t játszanak hosszú ideje, köszi!
  • NasaTm #26
    Hehe jo valasz ott a pont
    A WoW-ot azok fogjak igazan jatszani akiket megfogott a WarCraft vilaga.
    Engem szemelyszerint megfogott es a hiedelmekkel ellentetben nincs "monitor" fejem. (hozzatenem ez a valaha legviccesebb jelzo amit hallotam)
    Mindenesetre furcsa lenne, ha az emberiseg pont a WoW kapcsan ertene egyet.
  • SirLord #25
    azért biztos volt valami tulzás abban a 12 orában, de hogy 6-7 orát jáccik naponta abban biztos vagyok...és csak azt tudom mondani hogy a te bajod!!!!!!
  • Snomag #24
    Hát lehet ezt másképp is csinálni, azért mert te ilyen "okos" voltál anno, hogy elcseszted az életed emiatt, még létezik az a bizonyos közép út.
    Bármennyire is tetszik a játék, azért nem fogom miatta elhanyagolni a barátokat, munkát és az iskolát. Számomra úgy is élvezetes a játék, ha napi max 1-2órát tudok vele játszani. Persze amikor megtehetem, hogy többet jártszom akkor miért ne?
  • Tetsuo #23
    Azért nem kell leírni mert naponta fél napot játszik, majd megunja és túl lép ezen a perióduson,
    a lényeg hogy az egészségére (nagyjából) ügyeljen. Gerinc-, nyak-, szemtorna meg ilyenek.. ez a legfontosabb, a többi visszafordítható.