32
  • mathe
    annyira azért nem szar, cask nem interaktív mint ezek a játékok. egyébként én is kipróbálnám, de szerintem akkor is sok az a 3000 ft 1 hónapért. nemtud valaki valami ingyense ilyen mmorpgjátékszervert?
  • Tetsuo
    az tuti.
  • SirLord
    a tévé már egy fos az szentTV
  • BitShifter
    Hehh. Ezen mit akarsz még egyszerűsíteni. :)) Most nyomjuk a koreai openbétát. Nappal meló, éjjel játék. kicsit gáz már, de hamarosan vége. ha meg kijön a végleges, és megveszem, akkor nem kell ilyen ész nélkül játszani már. Most dől el megveszem-e. Nagyon úgy néz ki, hogy ez a program megéri a pénzét.(blizzard programokra igaz)

arra meg hogy kicsit jobb, mint a tévénézés... hát.. nem kicsit.
  • Pepee
    Hát szvsz a játéknak az a dolga, hogy szórakoztasson/kikapcsoljon. Ha valakinek tetszik valami és van rá ideje, miértne használhatná ki? Nem hinném, hogy sokan megtehetik, hogy napi 12 órát játszanak és szerintem az említett példában sem mindennapos ez.
    Én is játszottam az US open betában és ha volt időm, akkor bizony ott tudtam ragadni akár 8 órát is és valahogy nem sajnálom, mert lekölött érdekes volt és furcsa mód mióta játszottam a játékkal akkor, valahogy semmi más játék nem tud lekötni, várom ezt a játékot és ha megjelenik tuti előfizető leszek.
    Mellesleg, az online életről ... biztosan sokan vagytok akik CS-ztek, CS-ztetek. Aki kicsit komolyabban belemélyedt a dolgokba tudja, hogy sokan szoktak rendezni közös összejöveteleket(azonos klántagok vagy klánok között) sztem ez egyáltalán nem rossz dolog és véleményem szerint ezt ugyanúgy meg lehet csinálni más online közösségek között, hogy kicsit jobban megismerjék egymást az emberek.
    Aki meg már esetleg dolgozik napi 8-12 órát (sokan vagyunk ...) és ha hazamegy ki szeretne egy picit kapcsolódni/szórakozni miértne tölthetné el azt a kis szabadidőt azzal amivel akarja? Kötelező legörnyedni mondjuk a TV elé doboz sörrel focit vagy F1-et nézni? Sztem ez sem rosszabb, sőt talán egy fokkal jobb. Persze ész nélkül mindent túlzásba lehet vinni ...
    Troc : ilyen hozzáállással minden játékot le lehet egyszerűsíteni "nyomkodom a gombokat" szintre, MMORPG-knek pont a közösségeken van a hangsúly, akiket megfogott az adott világ, azt érdeklik a benne zajló események/történetek is, netalán tán a világ múltja története, olyan mint egy interaktív mese. WoW-ban ponthogy vannak olyan "kalandok" amit egyedül lehetetlen véghez vinni, itt van szükség a társakra/barátokra. Én spec. hosszú ideje először ezzel a játékkal vagyok úgy, hogy látok benne fantáziát, ez nyújt olyan élményt/világot ami tényleg ki tud kapcsolni. Az a havi 2500-3000 Ft pedig belefér, mert úgysem iszom és nem is dohányzom és már a diszkó sem az életem része. Szal még spórolok is és jól is érzem magam, amikor van rá időm.

Hát kicsit hosszúra nyúlt, bocs ...
  • troc
    nekem nagyon tesztett a wow. us beta-val nyomtam két héten keresztül éjjel-nappal, és jó volt nagyon - 2 hétig.De azt hogy 6 hónapig, vagy 1 éven kersztül ere a játékra befizessek, azt azért nem. ahhoz túl egyszerű, olyan sült galamb a szádba száll érzet... szerintem ez lesz hosszútávon a hibája. dibalo szép kivitelben, túlélők földje 3D-ben, szerepjáték semmi, csak ütés, tápolás, csere-bere, ami az elején okés, de később? értelmes hozzászólásokat várok olyanoktól akik mmorpg-t játszanak hosszú ideje, köszi!
  • NasaTm
    Hehe jo valasz ott a pont
    A WoW-ot azok fogjak igazan jatszani akiket megfogott a WarCraft vilaga.
    Engem szemelyszerint megfogott es a hiedelmekkel ellentetben nincs "monitor" fejem. (hozzatenem ez a valaha legviccesebb jelzo amit hallotam)
    Mindenesetre furcsa lenne, ha az emberiseg pont a WoW kapcsan ertene egyet.
  • SirLord
    azért biztos volt valami tulzás abban a 12 orában, de hogy 6-7 orát jáccik naponta abban biztos vagyok...és csak azt tudom mondani hogy a te bajod!!!!!!
  • Snomag
    Hát lehet ezt másképp is csinálni, azért mert te ilyen "okos" voltál anno, hogy elcseszted az életed emiatt, még létezik az a bizonyos közép út.
    Bármennyire is tetszik a játék, azért nem fogom miatta elhanyagolni a barátokat, munkát és az iskolát. Számomra úgy is élvezetes a játék, ha napi max 1-2órát tudok vele játszani. Persze amikor megtehetem, hogy többet jártszom akkor miért ne?
  • Tetsuo
    Azért nem kell leírni mert naponta fél napot játszik, majd megunja és túl lép ezen a perióduson,
    a lényeg hogy az egészségére (nagyjából) ügyeljen. Gerinc-, nyak-, szemtorna meg ilyenek.. ez a legfontosabb, a többi visszafordítható.
  • Shadow_THH
    blizzard játékot nem lehet, nem elég napi 1-2 órán nyomni, ha rendesen akarsz velük játszani. Lásd Diablo fanatikusok :)

a 12 óra nagyon gáz, akármennyi idős. Mert ha az ember csak 8 órát alszik 1 órán át eszik egész nap kkor már csak 3 órája van fürdeni, iskolába menni, dolgozni stb
    kivéve ha ugye nem alszik, amit azért nem lehet olyan sokáig birni :)
  • Yv@n
    Ezzel spec pl lehet napi 1-2 órá tolni, lineage2-nél azzal nem mennél sokra.

Szerintem ha kintlesz public eu open béta és még nem nézted meg akkor adj neki egy próbát.
  • SirLord
    megmondanád hogy hány éves vagy???
    nem hinném hogy 35-40 éves vagy, de én is tévedhetek...
    Ha ennyit ba**akodsz azzal a gamével, elképzelem ujjaid már kocka alakuak, kiguvadt szemmel bámulod a képernyöt, talán néha néha felálsz megnyujtoztatod magad, hogy megnézhesd a balázs showt stb.
    Ja és nem tom hogy van ott a top 15 millio, de gondolom tapasztalati pont szerint...ha emellet nem vagy benne a 10 legjobban, akkor sajnálhatod magad
  • SirLord
    Nem tom, szerintem jácchato, söt nagyon is jo, de a napi 12 óra azért már "káros szenvedélynek" mondhato....

Minden játéknak meg van a rajongo/fikázó klubbja....nem kell azért valakit szivatni, mert nem teccik/nagyon tecik neki valami....de a te eseted azért tényleg tulzás...ha vannak közeli ismeröseid, akikkel nyomhatod az még oks, de ha csak annyibol áll a barátságotok az egyenlö a 0-val(és ha igaz a napi 12 ora akkor az is)
  • aDannyBoy
    Én nagyon gondolkodom a dolgon.
    Imádom a Warcraftot és az online téma, a játék minden megfogott. A pénz az nem gáz (11k játék +9k 3havi előfizu), de nekem is megfordult a fejemben, hogy normális e ez. Lehet-e vele csak napi 1-2 órát játszani? A Blizzard állítása szerint igen, azt írják kedveznek a ritkán játszóknak is.

Még nem döntöttem el véglegesen, hogy megveszem-e, de csakis a "való világ" és az "egy nap 24 órából áll" veheti el a kedvem.
  • Shadow_THH
    ultimát hol lehet nyomni ingyé? :P
  • WiLDoR
    régen pont én is ilyen megszállott voltam, meló után rohanás egyből haza, és le az Newerwinter Nights elé, nyomni hajnalig, kempelni, rpg-zni, hogy minél több xp legyen, minél jobb cuccok legyenek, minél magasabb szintű legyen a karim. majdnem a melóm ugrott miatta, a haverok szép lassan elkoptak mellőlem, naívan azt hittem, hogy a game-ban vagyok valaki, amit persze nagy ivben leszart mindenki.

így utólag visszanézve magam is elcsodálkozom saját magamon, hogy fél éve még milyen szánalmas is voltam.
    mióta kib*sztam a kukába a játékot és újra társaságba járok, azóta újra van sok barátom - s nem, nem virtuális, a világ másik felén élő -, jól érzem magam, s rájöttem, hogy van élet a qrva számitógépen is túl. s igen, vannak 1000x jobb játékok is, mint egy NWN vagy egy WoW.

de nembaj, ti csak kockásodjatok tovább, majd egyszer ti is rájöttök, hogy feleslegesen ba**tátok el a napjaitokat meg a pénzeteket...csak akkor már nehogy késő legyen (ez ofcoz' nem ellened szólt, s nem is megbántásból iródott, inkább csak tanulságként)

szóval peace & enjoy your life
  • Péntek
    Open Betával játszottam. Ha lenne lóvém a havidíjra, akkor már rég nyomnám valamelyik szerveren. Eszméletlenül jó játék, igazi Blizzard alkotás :)
  • dduma
    Nemto, sztem warcraft a hősrendszer miatt nagyon el lett b@szva
  • Sauron
    Szerintem Archkoven, nem fog ide vissza nézni! Annyira nem érdekli az egész! Kár volt ennyire felkapni a vízet! RangeR-nek meg gratula!
  • ZsoltiMC
    És még büszke is rá, hogy 12 órát játszik naponta :P Szerencsétlen monitor fejü lehet.. :)
  • Commandante
    Vazee, ezzel most te lettél a Jani! Hajrá, bitagyúak!
  • RangeR

Igen, a antáziámat nem mozgatja, meg a hordásokon kívűl annak a 60 allisnak sem mozgatja a BB szerveren, hanem az ujjainkat mozgatja, napi 12 vagy több órán lassan 2 hónaapja, mióta nyomjuk a játékot. Meg a pénztárcánkat is megmozdította...A fantáziánkat azért nem mozgatja, mert nem álmodozunk róla, hanem pont 2 perc múlva már nyomom is hajnalig, tehát nekem-nekünk ez már nem fantáziálás mint pl. neked csak az marad...
  • Rockety
    az már a te bajod :E
  • Atomreaktor
    Igen és eddig csak 600 000 pédány kelt el Amerikában.
  • b
    csak hogy tisztán lássunk, a játék valamikor november 28 körül jött ki amerikában.

személyszerint én maradok a jóöreg ultima online-nál! :)
  • Dinosaur
    Engem sem köt le a játék annyira.
    Inkább a Star Wars Galaxis akkor már.
  • skorpio7
    Mondjuk el lehet nézni neked, hiszen csak alig "3 hónapos" vagy...
  • skorpio7
    Hát valóban nem sokakét... az amerikai BB pvp szerveren a MAD HUNters nevű tömörülés per pillanat a legnagyobb olyan 50 magyar alkotja. Aztán ott van a Poison Thorns kláné azt meg olyan 20 magyar... és nem beszéltünk még arről a jópár 2-3-4 fős csoportokról, akik szintén együtt játszanak. Szóval eddig csak alig 100-an (erős a kétely bennem, hogy lehet alá is becsültem 50-100%-al a magyar playerek számát, hiszen nem néztem meg a magyar fun oldalon a játszók létszámát, csak itt az SG-n lévő fórumot) "érdeklődnek" igazán a játék iránt... hiszen képesek voltak letölteni a játékot, külföldi oldalon rendelni hozzá egy cd-key-t és kamu ausztrál címet kreálni az account-hoz, hogy tudjanak is játszani... vagy ezt megszállottságnak hívják, nem is érdeklősésnek?! Bocs ha megsértelek vele, de egy kissé tájékozatlan vagy. Mielőtt ilyen hülyeséget nyilatkozol, tájékozódj legalább itt az SG fórumjai között. Ja igen... ha megnézed a GameStar Online , PCDome és más oldalak fórumjait, ott a legtöbben az európai megjelenésre várnak, szóval csak gyarapszik majd az ezzel a game-val nyomuló magyar playerek száma.
  • archkoven
    Úgy látom nem sokak fantáziáját mozgatja ez a játék.
    Az enyémet se nagyon.
  • Shadow_THH
    ÉLJEN ^^
  • Pakosz
    Rossz Link!!!!
    Javitsatok ki, mert az amerikai!
    http://signup.wow-europe.com <-- ez az europai!

thx