Demkó Zsolt

Boltokba érkezik a Terrorist Takedown

A Merscom hivatalosan megerősítette, hogy sokszorosításra engedte a Terrorist Takedown taktikai FPS-ét. A másolgatással nem is húzzák az időt mint a Vivendinél, november 2-án már a boltokban lesz a játék.

A fejlesztő a CITY Interactive, akiknek a Wings of Honour-t és a Project Freedom-ot is köszönhetjük. Jelenleg még egy fejlesztésük van folyamatban a Terrorist Takedown után. A II. világháborús repülőgépes szimulátor, a WWII: Pacific Heroes kissé árkádnak tűnik, de majd az év végén kiderül hogyan sikerült.


A Terrorist Takedown-ról szóló információk nagyon ígéretes alkotást sejtetnek. A játék egy taktikai FPS, amely ki lesz élezve a járművek használatra. Hummerek, páncélozott terepjárók és helikopterek segítségével vehetjük fel a harcot a drogbárók, fanatikus vezetők és a katonáik ellen. 16 egyedi misszió várja, hogy pontot tegyünk a végükre. Elhagyatott városokban és homok dűnék árnyékában lesznek az összecsapások.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A képek alapján nem lesz csúnya a játék, a robbanás-effektek kifejezetten tetszenek. A fejlesztők ígérete szerint a hangokra nagy figyelmet fordítottak, ugyanis ők is tudják, hogy a megfelelő hangulat eléréshez ez már elengedhetetlen. A többjátékos részt is próbálták jól kidolgozni. A csapatmunka elengedhetetlen lesz, ha például a járműveket igénybe akarjuk venni. A tökéletes használatukhoz egy pilótára és egy gépágyú-kezelőre feltétlen szükség lesz. A játék nem titkoltan az Iraki háború keltette hullámokat akarja meglovagolni, azt akarják elérni, hogy a játékos megtapasztalhassa, hogy mi is történik ott.

Ez szerintem nem fog sikerülni, de talán nem is baj. A játékot a folyamatos akcióra készítették fel, így senki ne várjon lopakodást és titkos küldetéseket. November 2-án majd kiderül mit alkotott a lengyel fejlesztőcsapat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wing Rockling #25
    Mét, te nem szoktál kefélni a szüzességért? :O
  • hopp #23
    ahogy a mondás is tartja: "háborúzni a békéért olyan, mint kefélni a szüzességért.." :D
  • SniperWolf #22
    Mellesleg,ha engem kérdeztek,elég égés,amit az Amerikaiak csinálnak,ezekkel a "felszabadító" hadjárataival... Gondolom annyira átlátszóak.De igaz,ami igaz nem merne velük kikezdeni egy ország sem,az Amcsik bazi nagy arszenálja mellett...
  • Wing Rockling #21
    Hohha, cseppet mintha Budai szagod lenne
  • sweech #20
    Hmmm. Mintha egy kicsit Alex szag lenne. Ti nem érzitek???
  • Wing Rockling #19
    Egyébként múltkor jöttem haza buszon, 2 vén paraszt beszélgetett:
    -Na tudod te aztat, amerika nem azér támadja irakot, hanem köll nekik az oljafőd!
    -nem elég nékik az olaj, szemét egy népség...
    -Hát semmi pézér nem laknék amerikába! Irakkal minden rendebe vót amíg az amerikaiak meg nem támadták őket! ---
    ---LOÁL!
  • Wing Rockling #18
    Delta Force: BHD szintet sem üti meg :P
  • sweech #17
    Hááát...
  • Esrohnoil #16
    Már nem azért mondom, de kár volt megnéznem a képeket nagyban. Az OFP is van ilyen "szép", pedig nem mai darab. Én nemrég megint elővetem, és le tud kötni.
    Stalkertől várok vmi hasonlót, szebb graffal.
  • Vidam #15
    Ez nagyon gáz! Full béna grafika, össze van hajigálva! Tudnám, hogy ez mitől hírértékű? Arcade jatektermi game, agy nelkul es elavult grafikaval...