Berta Sándor

Játék készül a Cápa című filmből

A Cápa című nagysikerű hollywoodi mű játékjogait a Majesco Games nevű játékfejlesztő stúdió szerezte meg. A 2005-ben a boltok polcaira kerülő játéknak egyaránt lesz számítógépes, valamint Xboxra és PlayStation 2-re készülő változata.

A játék az eredeti filmhez képest több meglepő fordulattal is szolgál. Így például igazán érdekes lesz, hogy a felhasználók nem cápavadászként, hanem cápaként játszhatnak, ahhoz pedig hogy cápaként túléljünk, ennünk kell. Az étlapunkon szerepelnek többek között halászok, a vizet szennyező olajfúrótornyokon dolgozó munkások, lubickoló fürdőzők és szörfösök. Az olajmunkások nem tudni, miért kerültek bele az áldozatok közé, lehet, hogy egy környezetvédő cápát kell alakítanunk?

Mindenesetre a játékban előforduló helyszínek az 1975-ben világsikerré vált film helyszíneire fognak hasonlítani, ám a főszerepeket ezúttal nem Roy Scheider és Richard Dreyfuss alakítják, hanem gyerekek. Azonban szerepük itt véget is ér, hiszen mint sejthető ez az alkotás nem számukra készült, ahogyan az eredeti film sem. A Majesco Games is elismerte, hogy a játék csak bizonyos korhatár fölötti személyeknek lesz ajánlott.

Cápaként persze nemcsak az a fontos, hogy jól lakjunk, hanem az is, hogy emberpusztítóként mennyire vagyunk sikeresek. Csak egy példa erre: minden egyes áldozat után, akinek egy testrészét leszakítjuk, 25 pontot kapunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • N.E.O.!!! #19
    Akkor inkább legyen belőle cápaember. Láttad a filmet, szerintem elég jól meglehetne valósítani...
  • Faki #18
    Van egy ötletem :D
    Több bíícs lesz és onnan kell majd elűzni az embereket, és akkor teljesítünk egy mapot, ha minden turistát elilyesztünk a marcangolásainkal. Aztán egyszercsak elkezdenek ránk vadászni és ha azokat is széthamizzuk hajóstul együtt, akkor irány a köv pálya. A játék felénél meg kimehetünk a parta tolókocsival és a strandon sütkérező csajok seggét csókolgathatjuk, bár ez inkább bonus pálya lesz :)
  • NEXUS6 #17
    Tuti siker lesz!!!!

    Csak rá kell írni a dobozra, hogy: dúm3 szpésöl edísőn tribút tu Dzson Karmak, meg ilyenek.

    Kapásból 1-2 milkóval többet adnak el belőle!
  • Cat #16
    hát ebből biztos nem, mert a cég honlapján levő sajtóközlemény szerint csak most vették meg a jogokat
  • Pakosz #15
    utolso mondatot eszurtam 1 kicsit! Ugyhangzik hogy derekanal is kette harapom az embert.
  • Pakosz #14
    "Cápaként persze nemcsak az a fontos, hogy jól lakjunk, hanem az is, hogy emberpusztítóként mennyire vagyunk sikeresek." mar latom a szemeim elott hogy ezen fog mindenki vitazni hogy ki a jobb embergyilkos! Na nezd en ien kombot is tudok a capaval, az semmi en a derekanak is ketteharapatom az ember.....
  • asdasdasd #13
    Kb fel eve lattam egy videot ebbol a jatekbol...
  • Emmegki #12
    Nem tudom miért van mindenki (főleg a filmesek) kiakadva a cápákon. Évente megölnek mondjuk 200 embert, az emberek meg levadásznak 20000 cápát, hogy a gazdag turisták cápauszonylevest ehessenek. Nem tudja az emberiség tudomásul venni, hogy a vízben nem ő a csúcsragadozó.
  • Alfa Of NS #11
    Idezet a cikkbol:
    "Csak egy példa erre: minden egyes áldozat után, akinek egy testrészét leszakítjuk, 25 pontot kapunk."

    Sharkageddon...
  • Bucser #10
    Egyre szarabbak a játékok....