Demkó Zsolt

Euro Rally Champion szeptemberben

Egy újabb ralis játék van kilátásban. Az Oxygen Interactive tegnap informálta a nagyérdeműt, hogy a Brain in a Jar fejlesztőcsapat szeptemberre lesz készen a Euro Rally Champion című játékával.

Az angol Brain in a Jar fejlesztőcsapatnak köszönhetjük a tavaly szeptemberben megjelent IndyCar Series versenyjátékot is. Khm. Szóval ez előrevetíti kissé, hogy milyen játék is lesz az Euro Rally Champion. A korai stádiumban Rally UK volt a játék címe, most a bejelentésre keresztelték át ERC-ra. A képeket elnézve és tudva a fejlesztőcsapat utóbbi alkotását kissé negatív előítéleteim vannak...

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy budget-kategóriás játék lesz, de ha figyelembe vesszük, hogy mondjuk a CMR2 olcsóbb és meg merem kockáztatni szebb is, így elég kétséges a játék debütálása. Ha még eszünkbe jut, hogy olyan nevek jelennek majd meg ősszel, mint Richard Burns Rally, Xpand Rally és Colin McRae Rally 5, akkor a játéknak tényleg annyi. Persze vannak csodák, de szerintem ez nem az lesz.

Na, elég a pesszimizmusból, lássuk az ígéreteket. A játék PC-re és PS2-re készül párhuzamosan, így szerintem eléggé szűkre van szabva a fejlesztők mozgástere. (Hopp, ez még a pesszimizmus kategóriába tartozik.) Lesz "Bajnokság" mód, amely során változatos helyszíneken száguldhatunk keresztül. Fákkal sűrűn benőtt erdőkön (a fák törzs textúrája kifejezetten tetszik), hófödte hegyeken és az afrikai sivatagban fordulunk majd meg. Reális tuningolást ígérnek, részletesen állíthatjuk be az autóinkat.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az egyjátékos részben lesz "Time Trial", ahol az idő ellen versenyezhetünk. A többjátékos rész még nem ismert, de lesz. Valósághű fizikát és törésmodellt ígérnek, - megjegyzem - mint mindenki más. A megjelenést szeptember 10-ére datálják. Meglátjuk, mi lesz belőle.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • manoG #37
  Hát ez nagyon szarul néz ki.
 • arty #36
  sztem a PONG realisztikusabb volt ...
 • karikusz #35
  Azt hittem valami kiru kis game lesz...hát..((..graf az nagyon tré.)..a fizika is...szerintem a készítőket fel kellene világosítani, hogy nem a 70-es években vagyunk már...:))
 • arty #34
  nekem ATIm van, és ment ...
 • [email protected] #33
  spec Atival el sem indul. :) hajrá fejlesztők

  még jó, hogy mondhatom, hogy "én megmondtam"
 • [email protected] #32
  a cikkben? :)
 • Szabyka #31
  Képeket merre lehet találni ?
 • arty #30
  megnéztem, grafikailag a colin1 felette áll, de ezt most 100% komolyan mondom! a táj unalmas, ötlettelen, fény/árnyék sehol, mintha egy ember készitette volna, 2 honap alatt... bár amatőr munkából is láttam már jobbat!

  Az options menü kb. 3 dolgot enged állitani, de sem a grafikai beállitások, sem semmi más nem változtat a játékon :D

  Licensz nincs, az auto semmire sem hasolit, SETUPolni viszont lehet, de minek ? Az auto teljesen unreal viselkedik, fene sem tudja miféle fizika alapján, az irányitás borzalom, alig reagál, csusztatni NEM lehet!!!

  A nézetek: egy kocsi orrára szerelt, és egy autohoz tul közeli hátsó/külső, amely 100% fixen a kocsira van szerelve!!! Azaz fix kamera, a lehető legrosszabb választás ...

  Ritka az a program, amiről ennyire biztosan merem kijelenteni, hogy rossz. Még csak esélyt sem érdemel!
 • hmm #29
  képek
 • hmm #28
  Na kijött, bár a gépek alapján...

  euro rally