Demkó Zsolt

City of Heroes hamarosan a boltokban

A Cryptic Studios a Freedom Force sikerein felbuzdulva készített egy olyan MMORPG-t, ahol szüperhősöket irányíthatunk.

Már nagyon sok MMORPG (massive multiplayer online roleplaying game - többszereplős, interneten keresztül játszható szerepjáték) készült és van fejlesztés alatt, így elég nehéz ezen a téren újítani. A Cryptic Studios-nak félig-meddig sikerült, ugyanis szuperhősös játék ezen a téren még nem született.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A fejlesztők mindent megtettek, hogy maradandót alkossanak. Saját szuperhőst készíthetünk, akit többszáz különleges képességgel ruházhatunk fel. Feladatunk a hasonlóképp szuperképességekkel rendelkező gonoszok legyőzése akár egyedül, de szövetkezhetünk más szuperhősökkel is. A játék színhelye Paragon City, ami három városrészre van osztva. A legkönnyebben megoldható problémákat "City Zone"-ban találjunk, itt hamar szerezhetünk hírnevet. A "Hazard Zone"-ban már kevés normál ember tartózkodik, állandóak az utcai harcok, itt oda kell figyelni nehogy új hőst kelljen generálnunk. A legkeményebb zóna pedig a "Trial Zone" nevet kapta, ahova egyedül nem ajánlatos benézni. Itt tömörülnek a sötét erők, a legkeményebb ellenfelek.

A grafikára jelen pillanatban nem lehet panasz, szép effektparádét láthatunk majd. A képeken is megfigyelhető, hogy nem lesz vér, csak különböző villanások jelzik az ütés találatát. Minderre azért volt szükség, hogy a játékkal fiatalkorúak is játszhassanak, és ne kelljen 16+ ráírni a játék dobozára. Igen, a dobozára, amit április 28-ától már keresgélhetünk a boltok polcain, persze nem itt, hanem Észak-Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Normal #5
    Szuperhősnek szuperellenfél - sárkány ellen sárkányfű. :D
  • Unipsycho #4
    ja meg imadom hogy itt nem lehet editolni a postokat :p
  • Unipsycho #3
    na kezdjuk ott hogy az hazard zone es tanuljatok anolul...
  • knwd #1
    Ez olyan mint a Black & White (kinézetre)

    "A legkeményebb zóna pedig a "Trial Zone" nevet kapta, ahova egyedül nem ajánlatos benézni." -egy szuperhős akárhova benézhet, nyerni fog. Azért szuperhős. Nem is lehet olyan jó játék ha le lehet győzni a szuperhősöket :)