Dojcsák Dániel

Úttörő rally játék a Techlandtől

A Techland féle Xpand Rally-t először 2002 márciusában jelentették be, s mostanra megjelenés közeli állapotba került a dolog, ezért a vállalat új információkat adott ki PC-s rally játékáról.

A játék több, mint 60 pályát tartalmaz majd öt különböző környezetben, mint az európai erdőségek vagy az afrikai sivatagok. A pályák összesen nyolc különböző típusú burkolattal rendelkezhetnek, tehát a versenyzőnek fel kell készülni akár többszöri váltásra a murva, a sár és az aszfalt és más terepek között.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Minden pálya különbözőképp néz ki és befolyásolja a látványt a napszak és az időjárás is, sőt a Techland azt állítja, hogy óriási területek lesznek bejárhatóak minden korlátozás nélkül. Ez azt jelentheti, hogy végre vége az út két széle közé szorított rallyknak és talán az elnagyolt útszéli objektumoknak is, hiszen ha letérhetünk az útról, akkor mindenhol tökéletes minőségben kell megjeleníteni a textúrákat.

Arról nem szól a fáma, hogy milyen grafikus processzor alá írják a kódot, de mivel még nincs meghatározva a kiadási dátum, lehet, hogy már a következő generációs chipek és a következő DirectX lehetőségeit is kihasználják.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ÁjjLe BoBBi #31
    rally trophyt anyira nem ismerem, de ehhez a listahoz akor meg hozza tennem a NAscar racing 2003-at
  • AtisH #28
    A VR-ben volt jó néhány olyan extra, amit az utána következő gamék nem nagyon alkalmaztak. Pl. szabadon lemehettél a pályáról, egész jó törésmodell, gázzal óvatosan kellett bánni, mert bizony a 600LE tud meglepetést okozni, stb. A Rally Trophy-t is rendesen megcsinálták. Ha belegondolok, az a szimulátor, amit billentyűzetről lehet jáccani, az nem igazi szimulátor...
  • MrTressy #27
    talán uj király születik?:)
  • Bucser #25
    NFS-nek mindig is a hangulat volt az előnye és nem a szimuláció.... A Porsche az 1 kivétel szerintem.. Az amit szerettem a többivel játszottam de nem ragadott meg...
  • Bucser #23
    VR és NFS 1 szimulátor??????????????????
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    MUHHHHHHHHHAAAAAAAAAHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAA:)))))))))))
    Rally Trophy-t imádom. Eddig azt volt a legnagyobb élmény kormánnyal játszani.... Szeretem na...
  • Cobra. #22
    Azért a Colin 2 nem volt olyan rossz. Amiket felsoroltál, azokat nem ismerem, de szerintem a NFS 1 és a Viper Racing is elég jó szimulátor volt.
  • Scytam #20
    Te sem nagyon vezettél még ABS nélküli kocsit...
  • RelakS #19
    Fejlesztett a masináján, csak az aláírásán nem :D
  • CSOCSO #17
    nekem mar 8 milyen gep ala fejlesztik.. mostmar nekem nem kel felnem az ilyen dolgoktol 1-2 evig.. legalabbis remelem hogy nem afog akadozni semmi a gepemen:) csak legyen mar itt a gamma
  • Zoldalma #16
    Ez esti ima volt? :o)))