31
-
#31 rally trophyt anyira nem ismerem, de ehhez a listahoz akor meg hozza tennem a NAscar racing 2003-at -
AtisH #28 A VR-ben volt jó néhány olyan extra, amit az utána következő gamék nem nagyon alkalmaztak. Pl. szabadon lemehettél a pályáról, egész jó törésmodell, gázzal óvatosan kellett bánni, mert bizony a 600LE tud meglepetést okozni, stb. A Rally Trophy-t is rendesen megcsinálták. Ha belegondolok, az a szimulátor, amit billentyűzetről lehet jáccani, az nem igazi szimulátor... -
MrTressy #27 talán uj király születik?:) -
#25 NFS-nek mindig is a hangulat volt az előnye és nem a szimuláció.... A Porsche az 1 kivétel szerintem.. Az amit szerettem a többivel játszottam de nem ragadott meg... -
#23 VR és NFS 1 szimulátor??????????????????
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MUHHHHHHHHHAAAAAAAAAHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAA:)))))))))))
Rally Trophy-t imádom. Eddig azt volt a legnagyobb élmény kormánnyal játszani.... Szeretem na... -
#22 Azért a Colin 2 nem volt olyan rossz. Amiket felsoroltál, azokat nem ismerem, de szerintem a NFS 1 és a Viper Racing is elég jó szimulátor volt. -
Scytam #20 Te sem nagyon vezettél még ABS nélküli kocsit... -
#19 Fejlesztett a masináján, csak az aláírásán nem :D -
#17 nekem mar 8 milyen gep ala fejlesztik.. mostmar nekem nem kel felnem az ilyen dolgoktol 1-2 evig.. legalabbis remelem hogy nem afog akadozni semmi a gepemen:) csak legyen mar itt a gamma -
Zoldalma #16 Ez esti ima volt? :o))) -
#15 "a következő generációs chipek és a következő DirectX lehetőségeit is kihasználják"
a dx10-et?
...talán inkább a mait, vagy legfrissebbet(dx9)...
-
#13 nem tűnik rossz gémnek.. :) -
#10 az eletben is megallit , es belehalsz ;) vagy nem es abba halsz bele ;) -
#8 Trophy esetén a fizikáról beszéltem... olyan első- és hátsókerék azóta sem láttam sehol... -
#5 Hát a Rally Trophy is addig volt szép, amíg bele nem száguldottál egy láthatatlan falba, vagy a fák közé nem kerültél és a szemedet kiszúrta a sprite-os "erdő"...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#4 Szépnek szép... az Underground is az volt... remélem fizika is jó lesz.... Mondjuk mint a trophy-é volt anno.... -
#2 ezért kár volt... -
#1 kira