31
  • ÁjjLe BoBBi
    rally trophyt anyira nem ismerem, de ehhez a listahoz akor meg hozza tennem a NAscar racing 2003-at
  • AtisH
    A VR-ben volt jó néhány olyan extra, amit az utána következő gamék nem nagyon alkalmaztak. Pl. szabadon lemehettél a pályáról, egész jó törésmodell, gázzal óvatosan kellett bánni, mert bizony a 600LE tud meglepetést okozni, stb. A Rally Trophy-t is rendesen megcsinálták. Ha belegondolok, az a szimulátor, amit billentyűzetről lehet jáccani, az nem igazi szimulátor...
  • MrTressy
    talán uj király születik?:)
  • Bucser
    NFS-nek mindig is a hangulat volt az előnye és nem a szimuláció.... A Porsche az 1 kivétel szerintem.. Az amit szerettem a többivel játszottam de nem ragadott meg...
  • Bucser
    VR és NFS 1 szimulátor??????????????????
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    MUHHHHHHHHHAAAAAAAAAHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAA:)))))))))))
    Rally Trophy-t imádom. Eddig azt volt a legnagyobb élmény kormánnyal játszani.... Szeretem na...
  • Cobra.
    Azért a Colin 2 nem volt olyan rossz. Amiket felsoroltál, azokat nem ismerem, de szerintem a NFS 1 és a Viper Racing is elég jó szimulátor volt.
  • Scytam
    Te sem nagyon vezettél még ABS nélküli kocsit...
  • RelakS
    Fejlesztett a masináján, csak az aláírásán nem :D
  • CSOCSO
    nekem mar 8 milyen gep ala fejlesztik.. mostmar nekem nem kel felnem az ilyen dolgoktol 1-2 evig.. legalabbis remelem hogy nem afog akadozni semmi a gepemen:) csak legyen mar itt a gamma
  • Zoldalma
    Ez esti ima volt? :o)))
  • papabear
    "a következő generációs chipek és a következő DirectX lehetőségeit is kihasználják"
    a dx10-et?
    ...talán inkább a mait, vagy legfrissebbet(dx9)...
  • Darth Sith
    nem tűnik rossz gémnek.. :)
  • AnarchoiD
    az eletben is megallit , es belehalsz ;) vagy nem es abba halsz bele ;)
  • Bucser
    Trophy esetén a fizikáról beszéltem... olyan első- és hátsókerék azóta sem láttam sehol...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát a Rally Trophy is addig volt szép, amíg bele nem száguldottál egy láthatatlan falba, vagy a fák közé nem kerültél és a szemedet kiszúrta a sprite-os "erdő"...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
    -----------------------------------------
  • Bucser
    Szépnek szép... az Underground is az volt... remélem fizika is jó lesz.... Mondjuk mint a trophy-é volt anno....
  • Erzsinéni
    ezért kár volt...
  • gercse
    kira