Dojcsák Dániel

Új Call of Duty multiplayer mód

Az Infinity Wards bejelentette az új "Headquarters", azaz főhadiszállás nevezetű csapatjátékmódot.

Habár a Call of Duty már eddig is eladási rekordokat döntött, s óriási bevételt hozott a kiadó cégnek, az Infinity Ward további lehetőségekkel kívánja bővíteni a játékot. A tegnapi nap folyamán az Activision tulajdonában lévő fejlesztőcég kiadta új többjátékos módját a játékhoz, melyet szerencsére nem egy pár új pályával és tereppel megtűzdelt kiegészítő formájában, hanem ingyenesen elérhető csomagként tálaltak.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!


A Főhadiszállás mód gyakorlatilag annyit takar, hogy két csapatot állít egymással szembe, ahol is az egyik egy kőkeményen bevédett bunkerben helyezkedik el, a másik csapatnak pedig ostromolnia kell azt. Ezzel együtt néhány új funkciót is beültettek a multiplayer részbe, mégpedig a különböző multi lehetőségek ki/bekapcsolását, illetve a csapatok közti egyensúly javítását célzó fejlesztések is helyet kaptak.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nighed #65
    www.travian.hu/?uc=hu1_16140
  • motosandu #64
    valaki tud adni egy érvényes cod4 kódot , amivel lehet multizni?
  • Zinaj #63
    boltba vedd meg!Hulyegyerek
  • Dominik98 #62
    honnan lehet letölteni a cod4 multit?
  • snake007 #61

    http://href.hu/x/8wmk <--ide jöhetnek a kérdések
  • Zinaj #60
    pofadat befogod
  • rafkoca #59
    Sziasztok!Nekem egy olyan problémám lenne,hogy elkezdek a cod2-vel neten játszani és kb 1perc után kiírja,hogy megszakadt a kapcsolat és akad a játék aztán kis idő mulva újra jó aztán megint megszakad a kapcsolat és amikor megszakad akkor teljesen elmegy a netem is de viszont ezt csak a játék közben csinálja ha simán netezek akkor nem letöltésnél sem csak mihelyt elkezdek játszani a cd kulcs eredeti probáltam sima 1.0-ás verzióval is újra raktam az egéssz játékot.felraktam az 1.3-as patch-et is az se segitett frissitettem a punk blastert is de a probléma megmaradt mindegy hogy melyik szerverrre csatlakozok kb 1 éve játszok neten de most kezdte el csinálni pár napja.A vistát is ujra raktam hátha az a baj de az se oldotta meg a problémát.SEGITSETEK MERT ÉN MÁR KIFOGYTAM AZ ÖTLETEKBÖL!!!!!!!!!!!!Segitségeteket elörre is köszönöm.
  • BIOS #58
    lanba igen de interneten nem
  • hocnik #57
    Hello!
    Szeretnék tanácsot kérni. Megvettem a cod 5 eredetit és nem tudom hogy lehet e úgy játszani vele, hogy Indítok vele új modokat és a tört cod-al
    fel-e bírnak csatlakozni. Szóval csak az enyém eredeti a többié mind tört tudnak e játszani az én szerveremen LAN-ba
    előre is köszi
  • tóthjózsef #56
    telepitett játékok keresése után mit ír? a szerverek gombra lépve Mitlátol?