65
-
nighed #65 www.travian.hu/?uc=hu1_16140 -
motosandu #64 valaki tud adni egy érvényes cod4 kódot , amivel lehet multizni? -
#63 boltba vedd meg!Hulyegyerek -
Dominik98 #62 honnan lehet letölteni a cod4 multit?
-
snake007 #61
http://href.hu/x/8wmk <--ide jöhetnek a kérdések -
#60 pofadat befogod -
rafkoca #59 Sziasztok!Nekem egy olyan problémám lenne,hogy elkezdek a cod2-vel neten játszani és kb 1perc után kiírja,hogy megszakadt a kapcsolat és akad a játék aztán kis idő mulva újra jó aztán megint megszakad a kapcsolat és amikor megszakad akkor teljesen elmegy a netem is de viszont ezt csak a játék közben csinálja ha simán netezek akkor nem letöltésnél sem csak mihelyt elkezdek játszani a cd kulcs eredeti probáltam sima 1.0-ás verzióval is újra raktam az egéssz játékot.felraktam az 1.3-as patch-et is az se segitett frissitettem a punk blastert is de a probléma megmaradt mindegy hogy melyik szerverrre csatlakozok kb 1 éve játszok neten de most kezdte el csinálni pár napja.A vistát is ujra raktam hátha az a baj de az se oldotta meg a problémát.SEGITSETEK MERT ÉN MÁR KIFOGYTAM AZ ÖTLETEKBÖL!!!!!!!!!!!!Segitségeteket elörre is köszönöm. -
#58 lanba igen de interneten nem -
hocnik #57 Hello!
Szeretnék tanácsot kérni. Megvettem a cod 5 eredetit és nem tudom hogy lehet e úgy játszani vele, hogy Indítok vele új modokat és a tört cod-al
fel-e bírnak csatlakozni. Szóval csak az enyém eredeti a többié mind tört tudnak e játszani az én szerveremen LAN-ba
előre is köszi -
#56 telepitett játékok keresése után mit ír? a szerverek gombra lépve Mitlátol? -
#55 Hello!
vki segítsen mert CoD2 multiznák, megvettem a Cod2-t emrég feltettem letöltöttem a 1.3 felraktam megvan midnen.. csak az Xfire nem hoz ki szerevereket vmiért... fogalmam sincs miért.Rákattintok h összes firssitése. Frissit,frissit de nemhoz ki 1 szervert se. pls segítsen vki minnél hamarabb előre is kösz -
ens75 #54 PnkBstrB.exe hibát ír ki a cood2 multiplayerben mi lehet a hiba?
-
miki10 #53 nem tudjátok miért veszet el a call of duty 4 multiplayer be a fegyvereim meg a rangom? -
#52 lol:D -
Dj Donát #51 thx -
#50 hali all
[IMG][/IMG] -
#49 Máris adom: OMFG-N00B-R0FL-ABCD-4376 -
besenyei béla #48 MEGTUDNÁTOK ADNI A COD 1 MULTI CD KULCSÁT?
LÉCCE ELÖREIS THX! -
b0a0k #47 valaki tudja miért nem lehet csatlakozniaz egyik call of duty server-re sem?
-
monyesz #46 Helló
Itt elvileg kel hogy legyen!
http://www.gamecopyworld.com/
Szeva -
rdudaszeg #45 helo -
motosiese #44 Hy
Tudna valaki mondani Call of Duty 2 cd key-t?
De ne ezt ha lehet: XEZL GZWX XQZG GEGU EEFC
-
cunc #43 valaki léccives kuldjon aim hack-et pls
[email protected] -
Zsolti0603 #42 Szasztok vki küldjön már cod2 multiplayerhez cheateket!! Akármi jó vagy mondjátok meg honnan tudok leszedni párat! Kösz -
#41 Sziasztok!Mindenkit szeretettel várunuk united offensive szerverünkre: IP:195.228.155.102:28960 -
#40 hali! lépj be vmeik csapatba -
BENDI #39 sziasztok!lenne egy kérdésem...hogy tudok jáccani multiba??
mert letölt vmi szart utánna faszául belép meg minden csak nemtudok jáccani hanem csak másokat tudom nézni hogy hogy jáccanak...szal a lényeg az hogy hogy tudok énis jáccani?előre köszi -
hellboy2 #38 CoD2 cdkey:XEZL GZWX XQZG GEGU EEFC -
#37 Halika!! -
liszike #36 Sziasztok!
Tudna valaki segiteni?! Call of Duty multiplayeréhez kellene egy cd kulcs amivel tudok multizni neten is!.
Válaszotokat és segitségeteket előre is köszi!!! -
Ramirez #35 Szia
Az all seeing eye nevű progival tudsz multiserverekhez csatlakozni itt töltheted le: http://videogames.yahoo.com/multiplayer
-
bollamark #34 tud valaki cd kulcsot?
-
bollamark #33 Nem eredeti cod:united offensive-el hogy lehet neten játszani
-
tamassz #32 eltevedtem.......sorry
tamassz
de a kérdés kérdés marad -
tamassz #31 sziasztok!
nemtomhasznalni az antiblaxxot motogp-3 hoz.Deamontoolsom van help.
koszi
tamassz -
#30 Hülyekérdések topikja sry -
Gabi005 #29 Aimbotot hol tudok letölteni? -
zsocaa #28 és az hol van
-
#27 A multi beállításoknál igenre állítod azt hogy letöltés engedélyezése!! -
kriszt #26 Hol tudok letölteni cd-keyt a multiplayer-hez?